Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Tibia

PC
Tibia
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    7 januari 1997
  • Utvecklare
    CipSoft GmbH
  • Antal ägare
    58
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Tips: Tjäna pengar

Inskickat av CheatOfKings den 01/11 -08 20:24

Ett sätt att tjäna pengar på:

Det du behöver är en runa som kan ta bort eld, många gubbar, en gubbe eller en kompis som kan ta en dragon.

Om du är vid thais så finns det en grotta (grottan är i ett litet hus) riktigt nära Thais, om du går in i den så kommer du till rotworms, men om du går neråt i grottan så kommer du till orcs. Om du fortsätter den vägen så kommer du till ett hål, gå in i hålet. Sen så kommer du till många hål och vägar, gå till syd-väst. Då kommer du till en trappa. Gå upp till trappan, oroa dig inte för dragons där.

Sen går du neråt, sen kommer du hitta ett hål. Om du är smart så loggar du ut där nära hållet med dina andra gubbar. Ta din gubbe eller kompisen så dragonen dör där nere. Sen så behöver du en runa så du kan eld med. Tryck på runan på ett eld som blockerar en sak. sen när du gör det så vänster tryck på det. då kommer du få 1-10 shappiras, alla dom kan du sälja för 2.000 till juvel affären. Då har du ett bra sätt att känna pengar på.

Döda djur, mycket enklare:
Det du behöver är bra armour, mycket mat, stenar eller spjut.

Om du är i thais så gå till en grotta (grottan är i ett litet hus), när du har gått ner så går du uppåt. och ner från trapporna, sen så gå ner i ett hål i mitten av golvet, sen så kommer du till en grottgång, ta den vägen till du ser en trappa, gå upp för trappan. Om du ser Slime så ska du attackera lite på den typ till gult liv, så ser du vilken som summonar dom andra slimen. Sen så låter du några attackera dig och attackera några andra slime som inte attackerar dig. Då kommer du få bra skills. Jumer bättre skills så fortare tar det att döda djur. Eller så kan du bara köpa en munk av en annan sorcerer eller druid, det kostar pengar....

Fusket har betyget 1 (2 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 1 kommentarer:

Jag_e_1337 den 14/06 -10 12:29
Vilken level är du i på tibia?? :'d

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.