Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inVi som arbetar med Fuska.nu

På Fuska.nu arbetar det ett antal olika personer med olika ansvarsområden inom administrationen. Detta innebär att olika frågor hänvisas till diverse områden. Ledningsmedlemmarna finner du till höger och förklaring på arbetsområden kan du läsa om här nedan.

Innan du skickar ett meddelande till någon bör du även först läsa igenom hjälpen. Där finner du även mer information om administrationens uppgifter.

Webbutvecklare och administratör
Fuska.nus nuvarande webbutvecklare och administratör heter Fredrik Ljungdahl och syns officiellt som FIQ. Fredrik ansvarar för allt inom Fuska.nus källkod samt tar hand om frågor och problem angående hemsidans publiceringar och juridik. Honom kontaktar du enklast via mail, som du finner genom att trycka på namnet på listan till höger. Fredrik tar även hand om klagomål och frågor om Fuska.nus ledning och är hemsidans huvudsakliga språkrör utåt samt sidans överhuvud. Mer om webbutvecklingen kan du även läsa under Om Fuska.nu.

Forumansvarig och spelansvarig
Fuska.nu består av två typer av moderatorer, nämligen forummoderatorer och spelmoderatorer. Dessa två grupper har ett varsint överhuvud, en ansvarig, som ansvarar för gruppens aktioner, dess verksamhet samt frågor som kommer på tal. Dessa tar hand om frågor och klagomål angående dennes område samt de som arbetar inom verksamheten. Det är även ledarna som ansvarar för och behandlar frågor angående bannlysta medlemmar. Utöver det har även de ansvariga samma arbetsområden som spel- och forummoderatorer. Ledarna kontaktas enklast via meddelandefunktionen du finner på varje medlems presentationssida.

Forummoderatorer och spelmoderatorer
Verksamheten här på hemsidan går runt tack vare medlemmarna som hjälper till att ta hand om de administrativa sektionerna, forummoderatorer och spelmoderatorer. Dessa kontaktas vid allmänna frågor kring respektives område. Spelmoderatorer arbetar med och tar hand om frågor kring spel, spelfusk och recensioner samt valideringen av dessa. De som arbetar som forummoderatorer arbetar med och tar hand om frågor kring i huvudsak forumet.

Kontaktuppgifter

Administratör och webbutvecklare

Fredrik Ljungdahl (FIQ) - fredrik@fuska.nu

Forumansvarig

GoldenMew

Spelansvarig

The_new_cake

Forummoderatorer

DarknessSky
Frisko
ReservoirDog

Spelmoderatorer

DarknessSky
Frisko
Goten_ssj3
Knewt
ReservoirDog

Annonser/Reklam

Vill ni annonsera på Fuska.nu så kan ni direkt ta kontakt med en säljare:

Vxl 0480-421840
sales@fl-net.se