Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Tibia

PC
Tibia
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    7 januari 1997
  • Utvecklare
    CipSoft GmbH
  • Antal ägare
    58
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Guide: Elvenbane Quest

Inskickat av Paestero den 13/04 -09 01:01

Elvenbane Quest:

Du måste vara i Main så klart. Gå till Depoten i Ab'dendriel och gå upp en våning.Gå sedan neråt och sedan vänster förbi en liten bro. Prata med Alven där och säg quest. Lyssna på hans tjat och säg yes. Du får då en spegel. Ta nu med en shovel och rope samt lite potions.

Gå ut ur Ab'dendriel och gå Väst.Gå upp lite och så kommer du möta några Orc Warriors Spearmans Elfs och så. Öppna hålet med en shovel och gå ner. Gå uppåt nu tills du kommer till ett rum.Gå sedan höger upp för trappan.

Gå nu framåt och sen vänster när du inte kan gå längre framåt.Var försiktigt för det finns Orc Berserkers och Minotaur Guards här. Dock finns det oftast någon hög som rensar.Gå neråt när det kommer lite rum att gå imellan.Till mittentornet.Gå upp här och så kommer du komma på poison. Om du har Antidote (lvl 10) amvänd det nu. Gå upp för trappan och draken är förhoppningsvis dödad om någon är där.

Gå upp för nästa trappa där är en Orc Shaman och en Minotaur Mage. Inte så starka i så litet utrymme men kan döda dig med en fin combo. Nästa trappa är den svåraste. Där är 2 Demon Skeletons och en Elf Arcantist.På denna våning så ska du öppna alla lådor och sånt för att få en dwarven shield med mera. Gå upp nästa våning och använd din spegel på kristalkulan som är där. Sen springer du tillbaka till Alven och säger quest och sen yes. Nu har du fått 1000 gold coins OCH en elven amulett.

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.