Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Tibia

PC
Tibia
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    7 januari 1997
  • Utvecklare
    CipSoft GmbH
  • Antal ägare
    58
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Guide: Rashid Quest

Inskickat av Paestero den 16/04 -09 09:36

Rashid Quest (eller The Travelling Trader Quest):

Du måste ha premium account. Det hjälper att vara hög level speciellt Knight.
Du behöver för att göra klart den 1 Deer Trophy. Döda några Smugglers för dem. Du behöver 3 Iron Ores.  Döda Dwarves för det. En Goldfish Bowl med fisk. Du behöver också 1500 GP och respengar.

Första uppdraget på måndagen.
Han är i Svargrond vid Dankwarts Tavern
Ta med dig din Deer Trophy och säg till han: hi, mission, yes, sen säger du hi, mission, yes. Då har du klarat första uppdraget.

Andra uppdraget på tisdag.
För detta uppdrag behöver du pengar för att resa och 600 capacity för ett tung paket.
Rashid är i Liberty Bay på tisdagar i Lyonels Tavern väst från depoten. Han kommer be dig hämta ett paket från Willard som är på Edron. Acceptera uppdraget och åk till Edron. Willard är vapenförsäljaren i Edron. Hitta han och säg package for rashid. Han kommer säga att du måste hämta paketet i Outlaw Camp från Snake Eye. Fråga Snake Eye package for Rashid och han låter dig öppna en speciell dörr. Hämta paketet och leverera den till Rashid.

Tredje uppdraget på onsdag.
Rashid är i Port Hope på onsdagar i Clydes Tavern. Fråga Rashid om uppdrag och han kommer be dig köpa en Scarab Cheese från Miraia i Darashia. Res till Darashia och köp osten från Miraia för 100gp. Nu måste du snabbt få osten till Rashid. För efter 30 minuter så blir osten en möglig ost. Rashid accepterar inte den om du köpt osten innan du pratat med han. Om du tappar osten så kan du köpa en ny från Miraia. Du får inte använda båtar och inte skicka parcel. Så spring till Port Hope så snabbt du kan och ge Rashid osten.

Fjärde uppdraget på torsdag.
Rashid är i Ankrahmun på Torsdagar vid Aritos Tavern. Prata med Rashid och han kommer be dig köpa en Fine Vase. Du behöver 1000gp för att köpa en. Res till Ab'dendriel och hitta Briasol och köp vasen från han. Du får inte röra den. Innan du köper va säker på att du har rum för den i din ryggsäck. Annars trillar den på marken och du kan inte ta upp den. Nu behöver du bara gå tillbaka till Rashid och ge honom vasen.

Femte uppdraget på fredag
Rashid är i Darashia på fredagar i Miraias tavern. Denna gången kommer han be dig köpa ett Crimson Sword från Uzgod i Kazordoon. Men han vill att du köper den för 400 GP och den får inte ha dålig kvalitet, den måste vara perfekt.

Gå till Uzgod och fråga om Crimson Sword. Sen säger du forge. Sen säger du no sen no och sen no igen. Han kommer nu säga att du kan ge han 3 iron ore och 250gp för ett bra Crimson Sword. Säg nu yes. Hämta svärdet och ge det till Rashid.

Det sjätte uppdraget på lördag.
Rashid är i Edron på Lördagar i Mirabells Tavern. Detta uppdraget är farligt. Han kommer be dig om en Goldfish Bowl with a Fish inside. Du kan göra detta innan du pratar med han så du bara behöver ge det till honom. Om du inte har en köp Bowl hos vilken möbel NPC som helst. Efter det måste du till Calassa och hämta en Goldfish till din Bowl.

Sista uppdraget
Detta är inget riktigt uppdrag. Gå till Rashid på söndag och säg mission. och han kommer utnämna dig till en Recognized Trader och nu kan du sälja bra saker till honom för ett bra pris!

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.