Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inBreak the Game - Best indiegame in the world

Team Fortress 2

PC
Team Fortress 2
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  October 2007
 • Utvecklare
  Valve
 • Antal ägare
  70
 • Utvald recension
  -

Tips: Hur du blir en "civilian"

Inskickat av brisenx2 den 22/05 -12 23:40

Hej! Jag kommer att berätta hur man blir en ”Civilian” i Team Fortress 2.

En riktig civilian var en hemlig klass som man bara kunde vara om man skev in ”Join_Class Civilian” i console. Civilian hade 50 liv och inga vapen. Men man kan inte vara själva Civilian längre men man kan glitcha så att man ser ut som honom (han är i en enstående position) och blir försvarslös!
Man kan bara bli ”Civilian” som Spy, Engineer, Demoman, Sniper eller Soldier just nu.

För att bli ”Civilian” som Demoman, Sniper eller Soldier måste du göra följande:
Börja med att gå till Advance options och var säker att du har ”Remember the active weapon between lives” ikryssat. Sedan ska du ha ett Secondary weapon ute som man kan attackera/använda t.ex. ”Jarate”. Sedan ska du byta till en secondary weapon som inte går att använda t.ex. ”Razorback”. Nu ska du fortfarande ha Jarate framme, men inte använda den, och sen ska du dö på något sätt. När du återskapas kommer du att ha ”Razorback” och om du inte kan attackera så har du blivit en ”Civilian”! Man gör samma sak med Soldier och Demoman, fast med andra vapen såklart.

Spy och Engineer kan bli ”Civilian” när som helst och var som helst, för att de måste använda console och kräver ingen återskapning.
Som Engineer ska du skriva in ”build 3” i consolen och trycka enter, för att skicka in det. Nu ska du hålla i en teleportör som du kan bygga. Nu ska du skriva in det igen MEN inte skicka in det (enter). Nu ska du stänga console och göra en specialtaunt t.ex. High-Five. Medan du håller på med taunten så ska du öpnna console igen och skicka in den. När du slutar med taunten, och om du inte kan bygga din teleportör så är du en ”Civilian”.
Som Spy gör du samma sak, fast skriver ”build 3 0” istället och då kommer du ha din sapper istället.

Ett tips är att kopiera build 3/build 3 0 så att du inte behöver skriva in det flera gånger om du vill bli det massor av gånger!

Att vara en ”Civilian” har inga bra fördelar, man blir lätt ett mål för de flesta på serven, efter som man inte kan attackera. Men det är roligt!

Obs. Man kan bli normal om man byter vapen, fast då måste man göra om allt igen.

Kommentera om ni undrar något!

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.