Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Team Fortress 2

PC
Team Fortress 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    October 2007
  • Utvecklare
    Valve
  • Antal ägare
    67
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Guide: Snipers

Inskickat av Fuska-nu den 11/07 -10 08:45

Det här är en guide till alla snipers.

Det här är den första guiden som har gjorts på den här sidan om klassen sniper i spelet Team Fortress 2.
Jag är inte överraskad på det för att de flesta tycker säkert att snipers är tråkiga och "campar" bara hela tiden. Men det finns faktiskt mycket roligt i att vara en sniper.

Det är så att de flesta sniprarna bara sitter på "battlements" och "campar" men jag har märkt att det finns snipers som springer ut ur deras ställe och börjar attackera med sitt lilla svärd/kniv eller mini-peppra och lyckas rätt så bra med det och får upp till 3-4 kills innan de blir ägda av en heavy eller pyro. Jag brukar kalla de "Rambo-snipers. "Rambo-snipers" är rätt så ovanliga men du kommer säkert se en nån gång.

Alla som har spelat som sniper vet att deras värsta fiende är spies. Snipers är ett väldigt lätt offer för spies för att de brukar vara inne i sitt sikte det mesta av tiden och märker så klart inte när en spy smyger upp bakom sig. VÄLDIGT IRRITERANDE eller hur? Det brukar hjälpa att innan du börjar snipra att gå runt i området där du är och slå i luften med ditt mini-svärd på ställerna där spies kan gömma sig och göra så klart en spy-check på alla som är där också. "Razorback" är otroligt bra mot spies. Om du blir "backstabbad" av en spy med din Razorback kommer den gå sönder, blockera all skadan från backstabben och ge ett elektriskt ljud av sig. Det ljudet ska du lyssna efter när du sniprar. Efter att du har förlorat din Razorback kan du hämta en ny i ett av de där skåpen som står i spawn-stället. Problemet med Razorback är att alla spies som vet vad den gör och har en Ambassador bara kan sikta på ditt huvud och skjuta två skott innan du hunnit förstå vad som hänt. Så bra reflexer är ett måste som sniper.
En annan bra sak mot spies som sniper är "The Trimalman's Shiv" den gör mindre skada men den får den som blir träffad av den att blöda i 8 sekunder vilket ger ett tydligt spår efter sig. Den ska du använda mot spies i alla former, alltså när du spy-checkar eller bara ser någon misstänkt. Efter att du slagit honom kommer han antagligen "cloka" alltså göra sig osynlig. Då kan du veta exakt var han är med hjälp av blodspåret och göra slut på honom.

Här kommer lite info plus en eller två tips om alla vapen som du kan ha som sniper. (Jag har redan gått igenom "Razorback" och "The Tribalman's Shiv")

Sniper Rifle - Bra vapen som gör mer skada desto längre man har varit inne i siktet. Man kan se hur mycket vapnet har laddats på mätaren till höger. När mätaren säger att den är 100% laddad kan du döda VEM SOM HELST med ett headshot. Det spelar ingen roll om han är parad med en medic (om han inte har übercharge förstås) och du kan döda nästan vem som helst med ett fullladdat sniper rifle om du träffar på de andra ställena.

The Huntsman - en pilbåge som gör mer skada än sniper rifle men är långsammare och svårare med att träffa. när man använder The Huntsman ska man komma ihåg att sikta högre än det man siktar på annars kommer man missa eller i bästa fall träffa målet i foten. Man kan göra så att pilen flyger snabbare och gå ner mindre genom att hålla i MOUSE 1 i fem sekunder. Håller man i i mer än fem sekunder kommer skottet missa och då kan man klicka MOUSE 2 för att ladda om. När du ska gå runt ett hörn där du tror kommer finnas fiender ska du börja spänna bågen innan du har gått runt hörnet annars är du inte lika förbered. jag rekommenderar The Huntsman till de som har mycket erfarenhet av spelet och speciellt klassen.

Kukuri - Det är det mini-svärdet som jag pratade om och är vapnet som Rambo-sniprarnas som jag nämnde tidigare favorit för den snabb och ger all skadan direkt och gör ett snabbt jobb av de flesta fienderna. Du ska ha det om du vill ha det enklare i melee vs melee fighter.

Jarate - Användbar burk med gul vätska i som du kan slänga i marken. Den har många användningar. Alla fiender som får vätskan på sig får mini-crits av allt som träffar de i en stund, den är bra att kolla om någon är spy och om man eller en lagkamrat brinner kan man kasta den för att släcka elden. Mycket bra för att ta sig ur alla de svåra lägena som man kan befinna sig i.

SMG - En liten mini-peppra som man kan missta för en pistol och är bra på nära håll. Är väldigt snabb att ladda om fast rinner ut på skott rätt så snabbt. Man kan använda den för att undvika hamna i melee vs melee fighter.

Fusket har betyget 7 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 4 kommentarer:

tmuf den 22/05 -12 11:03
andvänd inte Razorback.

tmuf den 09/06 -12 17:42
ett bug jorde att jag blev bannad från min favorit server

tmuf den 17/06 -12 16:11
den gula vätskan är kiss (Jag såg det på meet the sniper trailer)

Blammos6 den 23/10 -12 18:05
ett svärd som heter Bushwacka är en bra kombination med jarate, eftersom Bushwackan gör om all skada som skulle ha varit mini-crits blir till stora starka crits, och jaraten gör ju så att all skada på den fienden blir till mini-crits

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.