Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Team Fortress 2

PC
Team Fortress 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    October 2007
  • Utvecklare
    Valve
  • Antal ägare
    67
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Guide: Demoknight/Demoknekt

Inskickat av Barsneaker den 06/11 -11 13:39

I denna guide så får ni allt ni behöver veta om ni ska bli en Demoknight! Vi kör igång!

Så vad är en Demoknight? Jo, det är en sidoklass som används för Demoman som du lätt kan bli, bara om du har den korrekta utrustningen för jobbet, vi kan börja med att prata om sköldar.
De sköldar som just nu finns tillgängliga är:

Chargin Targe
Splendid Screen

Sköldar är ett utav de viktigaste föremålen du använder när du är Demoknight, dess funktion är att du snabbt kan rusa mot fiender och dela ut kritiska och minikritiska träffar i processen. Sköldar har en såkallad rusmätare, en liten mätare som visar hur mycket ork du har kvar för att kunna rusa. Den blir tom när rusningen är slut men fylls på efter ett tag.
Rusning aktiveras genom att du högerklickar och får då Demoman att springa övermänskligt snabbt, när det vapen du håller i handen börjar blixtra och lysa, då är det dags att attackera, attacken blir då en kritisk träff vars skada varierar beroende på vilket vapen du använder. Du kan även göra skada genom att krocka in i dina fiender. Splendid Screen är bra för just att krocka in i fienden medans Chargin Targe ger dig mer resistans mot eld, explosions och skottskada.

Nästa föremål är vapnen, allt från svärd till golfklubbor finns tillgängliga för Demoman att använda och alla kan användas för att t.ex. hugga huvudet av fienden. De vapen som finns tillgängliga för sådant, samt deras specialiteter är:

Eyelander: Ger dig ökad skada och hälsa beroende på hur många huvuden du hugger av.

Claidheamh Mor: Ger dig 0.5 sekunders ökad tid för rusning.

Persian Persuader: All ammunition och vapen du plockar upp blir till hälsa.

Nessies Nine Iron: Ingen speciell effekt.

Scotsmans Skullcutter: Ökar din attackskada med 20%

The Frying Pan: Ingen speciell effekt.

Half Zatoichi: Kan inte tas ner om du inte dödar någon med den. Om en fiende håller svärdet i handen kan du döda den direkt med ditt svärd och vice versa.

Svärd används som sagt till att hugga huvudet av folk och kan
lätt utföras genom att du dödar någon med svärdet ifråga, vissa vapen går inte att hugga huvudet av folk med såsom The Frying Pan. Dessa svärd ovanför är de bästa för att bli Demoknight då din flaska du har i början knappast lämpar sig för jobbet.

Här kommer en liten guide på hur lätta och svåra de klasserna är att hugga huvudet av:

Scout: Med sin låga hälsa blir Scout en enkel
måltavla, pang på bara, du blir till och med snabbare än han om du rusar.

Soldier: Kan vara en smärre pina då hans raketer kan knocka dig bakåt vilket ger dig mindre chans att nå fram till honom, om du lyckas nå fram till honom så räcker det oftast med två hugg.

Medic: Inget större problem, se bara till att han inte tar upp sitt sprutgevär då det kan ta slut på din hälsa riktigt snabbt.

Pyro: Problemet med Pyros är att deras airblasts är oerhört effektiva och sänker din gard samt skjuter iväg dig, som Soldier. Annars så är han/hon ett lätt byte.

Heavy: Med sin massiva hälsa och groteska mängder skott blir Heavyn din svåraste motståndare, han kan lätt mangla ner dig med sin minigun, men utnyttja hans långsmahet till att cirkla runt honom och hugga så tar du ner honom. Det är en svår process, ännu svårare om han har en Medic med sig. Döda Medic först i sådana fall.

Sniper: Inget problem, se bara upp så han inte headshottar dig då du rusar rakt fram.

Spy: Kan lätt upptäckas om han är osynlig med att du hugger och hugger med exempelvis Eyelander som har lång räckvidd. Ett hugg och spionen är död.

Demoman: Andra Demomen krossas lätt om de inte nu också är Demoknights, då kan fighten pågå länge.

Engineer: Deras Sentries kan vara extremt jobbiga då även deras skott knockar dig bakåt. Slå till när Sentryn är upptagen eller när Engineern bär iväg den, Engineers däremot är lätta att döda. Dispensers på full nivå går oftast ner på 3 hugg.

Som ett komplement till att hugga så har du även din trogna granatkastare till hands om fienden inte går ner direkt, använd den då i sådana fall till att avsluta fienden snabbt och enkelt.

Andra hjälpmedel du kan använda är bland annat Ali Babas Wee Booties, ett par stövlar som ökar din chans att svänga när du rusar, något som är väldigt användbart. Dock så ersätter den granatkastaren så du får helt enkelt förlita dig på svärdet.

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 1 kommentarer:

tmuf den 21/05 -12 20:18
attak skölden

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.