Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Fable II

Xbox 360
Fable II
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    24 oktober 2008
  • Utvecklare
    Lionhead Studios
  • Antal ägare
    110
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.3

Fler fusk

Tips

Inskickat av Rasmus3 den 02/11 -08 21:03

Här är mitt tips att ta sig igenom arenan, riktigt enkelt.

Omgång 1:
Använd en full uppladdad Inferno hela tiden, då går det som smort. MEN använd aldrig Time Control i The Crucible.

Omgång 2:
Samma som omgång 1.

Omgång 3:
Ungefär samma, men använd Flourish om du vill ha lite Strength XP, och om du inte når vissa fiender så kan du skjuta ner dom.

Omgång 4:
Här är det en massa hollow men. Placera dig i mitten och använd Inferno eftersom dom är svagare mot eld.

Omgång 5:
Banditer. Så fort du kommer in ska du springa och hoppa över staketet framför startpunkten och spring upp till vägen längst in. Ös på med Inferno och ditt skjutvapen så bör det inte vara några problem.

Omgång 6:
Placera dig i mitten. Här kan det va kul och testa vortex-magin eftersom fienderna flyger ut! Men använd helst Inferno. Ställ dig på knapparna eller skjut fienderna på sidorna för att slå ut dom.

Omgång 7:
Om du lärt dig "Sub Targeting" på "dexterius styles" så är det inga problem alls med Balverinerna som är här. Skjut den Vita Bulveranen i huvudet och den dör i ett skott.

Omgång 8:
det trollet kan vara problematiskt. Rusa fram och ös en orådes attack med den och förhoppningsvis träffa de flesta nervtrådarna. Själv får jag ner hälften till hälften.

Time Control värkar slöa ner tiden men det gör den inte! Använd aldrig den! Genom att följa denna guide borde fått alla omgångar perfekta och därmed erhålla: The Chopper som är en hyfsat snygg yxa men är inte bättre en master vapnena. Kör helst Co-op och använd olika starka magier som Force Push.

--------------------------------

Penga-tips:
Om du äger en massa byggnader så du tjänar tex. 1000 i income så ska du spara, och gå in på Console Settings på 360 och ändra tiden. Flytta ett år framåt så får du 10 gånger så mycket som du hade innan. I det här fallet 100000. På så sätt får du ihop till Castle Fairfax på nolltid. OBS: Man måste vänta en stund innan man får pengarna och så funkar detta inte om Xbox Live är inkopplad.

En unik Potion:
Om du läst tipsen står det om Leo Head som byggt slottet och har gömt en Potion där. Potionen gör så du kan ändra ditt kön. OBS: den är permament och kan bara användas en gång. När du hittat den kan du antingen dricka eller gå därifrån. Men går du därifrån förstörs den och försvinner för alltid. Valet är dit: Man eller Kvinna?

Ett annat sätt att bli god:
Om du är trött på att vara super ond för att du ser så ful ut med blå hud och stora horn i skallen kan du spela Lute för folk. Du får en enda godhets poäng i taget men om du går in till en tavern kan du be en bard spela om dig. Där kan du spela så får du hyfsat mycke godhet.

Expressions:
Ett sätt att få några förlorade expressions är att gå till en bokhandel och söka igenom. Belching for beginners ger dig "rap" förmågan.

En varning!:
När du gift dig med någon och råkar ge denne en till ring så kan spelet bugga ordentligt. Jag sköt min fru för att jag inte kunde få barn med henne. Efter det tänkte jag hyra ut mitt hus men kunde inte, det stod som om min fru fortfarande levde! Mitt hus är hemsökt!!

Ett vapen tips:
Köp inte Clockwork Rifle/Pistol. Den suger!

XP samling:
Jag har lyckats köpa alla förmågor med hjälp av det här tipset: Köp ett riktigt bra vapen med slots. Köp en augumention som gör att du får mer XP. Sen röj i The Crucible. Yippe! Du kan också köpa massor av potions från traders i The Crucible. Notera att dom bara säljer Will XP.

Attractivitet:
Bli max god, skaffa Nobel kläderna, ät celeri och undvik att bli knocked out så kommer de flesta som ser dig bli förälskade i dig. Ett annat sätt att få många förälskade fans efter sig är att låta en Bard sjunga om dig och sedan göra en massa Expressions som finns inne på Flirty.

Valen:
Choice of Many

Detta val i slutet av spelet gör så att alla människor som dog under byggandet av The Tattered Spire blir levande. Det ända du vinner på det är massivt med renown och en Achivement.

Choice of a Few

Hunder kommer tillbaka och stannar med dig förgott. Dessutom får du ett brev av Rose (Din syster som dog) om att hon har vaknat i en stor skog + en Achivement. Notera att Rose inte finns i spelet, det står bara att hon har vaknat.

Choice of One

Du får en massa pengar! Köp allt!! Och en Achivement.

Val tips:
Välj det andra alternativet för renown tjänar man ihop på resten av Questen och pengar kan du tjäna genom fusket ovan. Hunden är o ersättlig.

--------------------------------

Demon Doors:

Oakfield:
Närmaste ställe: The Sandgoose eller Temple of Light.

Gift dig med en bybo och ställ dig framför den och gör en Blow Kiss Expression och Vola! Du fick precis en hammare vid namn Hammerthyst och en privat farm i demon dooren:)

Bowerstone Cementry:
Närmaste ställe: Old Town road.

Spring bakåt och sparka en höna på demon dooren och tada. Du erhåller en Balverine Strength Potion. En Will Potion och en Skill Potion. Ganska värdelöst tycker jag.

Fairfax Gardens
Närmaste Ställe: Market Road.

Man ska öppna alla demon doors tror jag därför han berättar var dom finns.

Westcliff
Närmaste Ställe: Bandit Coast road

Va max corrupted och så kommer du in. Du får se vad du får:)

Rookridge
Närmaste Ställe: Bowerstone Road.

Gör en massa hund tricks och du kommer in! Du erhåller en Elixir of Life.

Bower Lake
Närmaste Ställe: Bowerstone Road

Gör Expressionerna som det står. Först Laugh sen Fart, Point and Laugh, Insult, Vulgar Thrust, Growl, Bloodlust roar, Worship, Dance och tillsist Blow kiss. Du får en Lucky Charm Augumention. Du får alla Expressions i Bowerstones bokhandel. Whorship fick jag i en bokhylla där.

Wraithmarsh
Närmaste ställe: The Well.

Ta med dig så många bybor du kan till demon dooren och viola! Du får se vad du får.

Bloodstone
Närmaste Ställe: Wraithmarsh Road.

Köp en Lute i en affär och spela den för honom. Avsluta perfekt och du kommer in. Där inne kommer du in i ett hus som förefaller vara normalt när en skräck scen ustpelas med hjälp av ett skrämmande ljud och döda kroppar överallt. I huset finns en Master Longsword.

Brightwood
Närmaste ställe: Vet ej

Du ska ha en ost, dreadlocks(vet ej var man skaffar det) och The Chops på dig. Jag vet inte vad som finns där inne.

Ett hemligt vapen:

The Enforcer får du genom att hjälpa en bonde och sedan köpa hans farm efter att ha hjälpt hans son att hitta en date. Uppe i farmen finns ett skåp med en nyckel till en källare. The Enforcer är ett Blunderbuss liknande gevär som tar 177. i damage!!

--------------------------------

Bästa sättet att tjäna pengar hederligt och utan fusk är genom att jobba. Bland de sämsta jobben är Wood Cuting eftersom man måste kappa 10 staplar innan multipliceraren ökar. Bartender är det absolut bästa. När du nåt max nivå så kommer du tjäna 75 guld per öl. Det krävs 3 stycken öl också för att multipliceraren ska öka. Själv har jag tjänat ihop ca 10000 på fem minuter och allt som allt har jag tjänat 200000 guld på det. Slit!

En röst som jag nämde tidigare i ett fusk är faktiskt Gargoyle statues som mobbar dig. Dom säger till exempel att du är döv medans dem själva är gjorda av sten. Lyssna noga!

En rolig bug:
Om du gör en expression under strid kan det hända att du buggar fast i stilla stående position och kan inte röra dig. Yippie!

Var försiktig om du har två fruar. Du kan bli utpressad av någon så du får hosta upp stålar.

Whorship Expression:
Köp bokhandeln i Bowerstone Market. Sök igenom varenda bokhylla och så hittar du "book of worship". :)

Fusket har betyget 8.14 (12 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 14 kommentarer:

shadow1 den 09/11 -08 17:18
AS BRA TIPS!! En 10 :)

Dragonwizard den 16/11 -08 11:41
Om du använder time control i crucible så går klockan långsammare och du får lättare att få perfekt round

DaBigCheater den 21/11 -08 15:27
lägger upp den nu pissaman

superkevin den 24/11 -08 20:45
Aja den är ganska bra en 8 da :P asså fan tog den där med renownen asså man får mycket förstog inte när man skulle välja :P :( vill ha min hund.

FableII den 05/12 -08 17:30
Synd att ingen utav dina tips kunde hjälpa mig... Har klarat typ allt på Fable 2 O_O Snart kan man ladda ner en ny ö till Fable 2 om man har Xbox-live och har 800game -
points.

drunkzombie den 17/02 -09 21:38
jag har en fråga. i slutet efter den sista bossen vad ska man välja då?

joda10 den 23/06 -09 09:12
Du glömde att om man återupplivar sin hund så återuppstår familj också!!

0411582 den 17/12 -09 19:29
demån dören i bloodstone (harr redan tagit)  skremde verkligen mig. det var ljust och fint och  POW!! det var dystert jag skyndade och ta saken och sedan sprang jag tilbaka

0411582 den 18/12 -09 18:50
HA!!!! jag hittade att det var fel på et stelle    choice of a few e egentligen LOVE och dom    andra är också FEL!!!.jag vet inte vad de andra heter men jag lär komma på det senare!!!!

mortsdil den 18/03 -10 20:27
Clockworkpistol/rifle är inte dålig om man har siktet. Dåkan man skjuta typ 4 skott när ett vanligt vapen skjutit 2.

madrid den 13/04 -10 16:48
vad menar du med en orådes attack???

den den 20/06 -10 15:33
pengar fusket funkar inte om man har LIVE!!!!

hellcat_0000 den 06/12 -10 10:08
köp turret pistol i stället. den äger allt

sebbebastian den 10/04 -12 19:45
använd inferno lvl 4 på balverine banan jag använde den och fick en tid under 1 minut (jag använde raise dead lvl 5 också)

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.