Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Fable II

Xbox 360
Fable II
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    24 oktober 2008
  • Utvecklare
    Lionhead Studios
  • Antal ägare
    110
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.3

Fler fusk

Tips

Inskickat av Fuska-nu den 13/06 -10 09:45

Jag har några enkla tips till nybörjare som har svårt att få pengar! Den här "guiden" innehåller inga "buggar", "fusk", kalla det vad ni vill, det ingår i alla fall inte i den här guiden. 

I början av spelet när man kommer till den där grottan, så ska du leta efter skeletten efter några gubbar som letade skatter i grottan och dödade varandra för det. När du har hittat alla tre och tagit alla "letters" från skeletten genom att trycka på A-knappen, så kommer en "vattenvirvel" upp, inte långt ifrån stället där du hittade sista skelettet. Dyk där så finner du "Bewitching augment". Det är värt ca 2500 guld, så behåll det. Längre in i grottan (eller tidigare) ska man kunna hitta en "Rusty mace" också... Den är värdelös att använda så behåll den bara. I alla fall, längre in i grottan finns ett rum där det finns en massa böcker. Plundra alla hyllor och behåll allt. Det ska finnas en kista där inne också, vars innehåll jag inte kommer ihåg. Behåll bara alla föremål du kan plocka på dig.

Efter att ha slagits mot Thag så ska du gå in i hans hus. Där finns en bok, och en påse som innehåller 1 guld. Rätt värdelöst, men man förlorar ju inget på det! När du har kommit ut ur hans hus, SVÄNG VÄNSTER och spring upp längs stigen. Snart kommer du se en grotta. Där finns en kista med ganska värdefullt innehåll.

Med alla dessa föremål är det bara att gå in i Bowerstone och sälja allt. Ett tips med t.ex vapnet du plockade upp i grottan är att gå till Fairfax Gardens och försöka hitta en försäljare att sälja den till, du får då mycket mer pengar än vad du skulle få i Bowerstone. Gå till bokhandeln i Bowerstone och plundra hyllorna, då ska man även få ett achievement. Sälj sedan alla böcker på nedervåningen. Se till att ingen är i närheten när du stjäl böckerna... Härnäst är det bara att gå till Stone cuttern. Hittar du inte dit så är det bara att springa vänster om du kommer från bron och har kommit fram till "puben". Sälj bewitching augment så ska du ha en stadig summa pengar. Då kan man exempelvis köpa t.ex "Food stall" och köra "tid-fusket" som skrivs om i så många andra guider.

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 1 kommentarer:

Spartan_5 den 15/06 -10 09:08
eller så kan man bara jobba i smedja tills man blir 5 stjärnig och sen maxa multiplyern (till 15) och hålla på i ca 30 min så har man mer pengar än man kan göra av med ^^

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.