Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Fable II

Xbox 360
Fable II
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    24 oktober 2008
  • Utvecklare
    Lionhead Studios
  • Antal ägare
    110
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.3

Fler fusk

Tips

Inskickat av Rasmus3 den 02/08 -09 12:46

Knothole Island:

I Knothole Island finns det ett hus som heter Box of Secrets. Där inne kan du få tag i en viss mängd med olika prylar, bland annat kläder och vapen. När du har klarat hela Knothole Island så ska du kolla efter "A Rare Ranged Weapon". För att få tag i den så ska du skaffa en "Pure Experience Extract", svår att hitta! Men för att få den ska du öka en stads Ekonomi. Såhär gör man det:

Har lästa många, många guider, bästa sättet (enligt mig) är att klara ut spelet, Köp alla hus, affärer etc, i det stället som du vill öka ekonomin, tillexempel Bowerstone Market, Sänk sedan priserna (eller höj enligt andra) till ungefär 10% under normal pris (eller över). På så sätt har mer folk råd att köpa (om du höjde så har bara rikt folk råda att köpa). I alla fall, nu går du och köper Extractet om ekonomin är hög, jag hittade det av en traider som gick runt i Rookridge eller Fairfax Gardens Vapnet är i själva verket "Hal's Rifle" aka Halo Rifle, som är Assault Rifle från Halo CE / Halo 3. Om du köpte Limited edition av spelet så är detta Tipset värdelöst för dig.

Assualt Rifle skadar lite, skjuter i mellansnabb fart, men dess magasin är sjukt. Det är därför den står som (best) för de flesta.


See The Future:

Efter att ha köpt See The Future, ska du ha köp Brightwood Tower, gå till toppen, sov i sängen och vips så blir du en unge igen, MEN, I en mardröms värld! Där finns den bästa och absolut blodtörstigaste Kistan som heter "Chesty" (Kistis), fantasifullt eller hur? Hur som helst ska du klara Chesty's Battle of Wits, med andra ord ta dig ut ur drömmen, när du gjort det får du en diamant som heter Diamond/Gem eller nåt, Of Sorrow, en bit av din BFF Chesty's Hjärta, dessvärre inga artärer. Och du får en snygg trofé, Son of Chesty! Är han inte söt!

Nu ska du gå in i Snögloben! (snowglobe för er som inte fattar vad jag menar) Gör klart hela place'ett sen går du till huset som står närmast väder kvarnen. I det huset finns en sån där fjäril eller en fet fågel? I vilket fall som helst ska du skjuta den, så flyger bollen som skiftar färger ut, den hänger över brasan. Jaga, hugg och skjut den tills du kommer till en kista, i den finns "Tea Party Ivitation" OMFG JAAA! Nu kan du gå in i ett av husen där som det står att det är reserverat för partygäster, och det bästa är att Chesty har arrangerat det! Men när du kommer in så visar det sig att chesty (och hans "vänner") har tröttnat på att vänta på dig så Chesty stack men lät sina "polare" hänga kvar. Gå till vinden/övervåningen, gå fram till spegeln, gå in i den, använd spells för att se i dimman, öppna kistan, Gory Glory Red Dye är din, JA!

Så där. Nu vill jag inte ha några dumma kommentarer tack. ;)

Fusket har betyget 5.67 (3 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 5 kommentarer:

Rasmus3 den 03/08 -09 16:19
skit, några stav fel, aja det får väl gå:P

halocat den 05/08 -10 22:55
halo 1 och halo 3 AR e inte samma!
Halo 1 e bättre

XD96 den 24/10 -10 11:46
vad måste man göra för att låsa upp knothole island?

hellcat_0000 den 06/12 -10 09:52
göra ett uppdrag som heter knothole islands big freeze. kommer fler uppdrag där senare och med varje uppdrag kmr det fler saker till box of secrets.

hellcat_0000 den 06/12 -10 09:54
dessutom måste man ha en viss utgåva av spelet som innehåller fler packages

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.