Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Elder Scrolls IV: Oblivion

Playstation 3
The Elder Scrolls IV: Oblivion
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    27 april 2007
  • Utvecklare
    4J Studios
  • Antal ägare
    37
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 9.3

Fler fusk

Tips

Inskickat av Fuska-nu den 26/06 -09 12:50

Här är alla de olika Daedra Shrines och vad som krävs för att kunna tala med Guden över shrinen.

Azura shrine:
Hittar du norr om Cheydinhal. Du behöver ingen speciell level för att starta denna quest. Du måste offra glow dust för att kunna tala med Azura, Glow dust kan du hitta i området av Will-o-Wisp som droppar dessa eller så köper du Glow dust i Imperial city market district i affären "Main Ingredient".

Boethia shrine:
Hittar du långt österut om Imperial city i ett bergigt område. Du måsta vara minst lvl 20 för att starta denna quest. Du behöver även ett Daedra Heart som du måste offra till Boethia. Dessa går att hitta av olika soldater som man hittar inuti Oblivion portar eller så köper du det i "Main Ingredient" i imperial city.

Clavicus Vile shrine:
Hittar du genom att gå västerut från Imperial city tills du kommer till Fort Nikel. Gå sedan söderut och shrinen kommer finnas i närheten. För att starta denna quest behövs level 20 och att du har 500 gold som du måste offra till Clavicus Vile.

Hircine shrine:
Hittar du söder om Imperial city, precis österut om Charcoal cave. För att starta denna quest måste du ha level 17 och kunna offra en Lion pelt eller Wolf pelt. Dessa går så klart att hitta av Lions och Wolfs men går även att köpa i olika affärer runt omkring i landet.
OBS! När du gör denna quest måste du döda en enhörning. Änvänder du enhörning som häst måste du tyvärr ta livet av den. :(

Malacanth shrine:
Hittar du norr om Anvil. För att starta denna quest behövs level 10 och att du kan offra Troll fat till Malacanth. Dessa går såklart att hitta av Trolls och jag tror nog dessa går även att köpa i olika affärer.

Mephala shrine:
Hittar du norr och lite österut om Imperial city. För att starta denna quest krävs level 15 och att du kan offra en Nightshade blomma. Dessa går att hitta runtom i världen men går även att köpa i affärer.

Meridia shrine: 
Hittar du västerut om Skingrad. Du måste vara minst level 10 för att starta denna quest. För att kunna prata med Meridia måste du offra Bonemeal eller Ectoplasm. Dessa går att hitta av skellet och spöken.

Molag Bal shrine:
Hittar du västerut om Imperial city. Det krävs att du har level 17 och att du kan offra en lion pelt för att prata med Molag Bal.

Namira shrine:
Hittar du öster om Bruma. För att starta denna quest krävs det att du är level 5 och att du inte har så hög personlighet (personality). Om du har för hög så drick lite Ale eller Skooma så sänks din personlighet kraftigt.

Nocturnal shrine:
Hittar du genom att ta vägen som ligger österut mot Leyawiin och gå norrut. Du måste vara minst level 10 och du behöver inte offra något för att starta den här questen.

Peryite shrine:
Hittar du genom att korsa Niben Bay floden utanför Bravil och gå österut. Följ sedan Silverfish River österut och du kommer sedan få syn på shrinen på kartan. Det kräver att du är minst level 10 för att börja denna quest. Du behöver inte offra något heller.

Sanguine shrine:
Hittar du norr och lite väst om Skingrad. Du behöver minst level 8 och att du kan offra en Cyrodilic Brandy dryck som går att köpa på "Main Ingredient".

Sheogorath shrine:
Hittar du genom att gå norr och lite väst från Leyawiin. Du behöver bara level 2 och att du kan offra en Lettuce, Lesser Soul Gem och en Yarn. Dessa saker går att hitta lite överallt i lådor och kistor.

Varmina shrine:
Hittar du vid en liten sjö österut från Imperial city. Du måste ha minst level 5 och en Black Soul Gem för att starta denna quest. Black Soul Gems är svåra att hitta, det är lättare att göra dom själv. Efter du har gjort många uppdrag i Mages Guild så får du reda på hur du gör dessa.

Harmeus Mora:
Detta är den sista shrinen. Du måste ha klarat alla andra shrines för att kunna starta denna och att du har kommit till den delen i huvud uppdraget (alltså questerna som handlar om Martin Septim osv) när du ska lämmna en Daedric artifact till Martin. När du gjort dessa ska du sova. Då kommer du väckas av och en agent av Harmeus Mora. Han kommer visa dig vart du hittar shrinen.

----

Fortsättning - här skriver jag vilka olika belöningar du får av de olika uppdragen.

Azura shrine:
Av denna får du, efter dödat alla vampyrer, en Azura star. Som har precis samma funktioner som en Grand soul gem. En ganska värdelös belöning enligt mig..

Boethia shrine:
Efter du dödat alla i uppdraget så belönas du med Goldbrand, ett svärd som gör 22 Fire damage. Detta svärd är inte lika bra som Umbra men funkar väldigt bra för att döda med ändå.

Clavicus Vile shrine:
Här får du antingen välja om du vill lämna in Umbra svärdet eller behålla det. Jag skulle rekommendera att du behåller det.. Byter du in svärdet mot Masque Of Clavicus Vile, vilket inte alls är en bra hjälm, så går det inte att få tillbaks Umbra som är det bästa svärdet i spelet.

Hircine shrine:
Efter du lämmnat tillbaks enhörnings hornet belönas du med Savior's hide som är en ganska bra light armor med Resist magic 25% effekt.

Malacanth:
Här belönas du med en Warhammer som heter Volendrung. Detta är ett starkt blunt vapen som paralyserar och tar liv från dina motståndare.

Mephala:
Här belönas du med en Ebony blade som har silence och Absorb health på sig. Detta svärd är inte lika bra som Goldbrand eller Umbra, men detta svärd är bra att använda tills man kommer till level 20 så man kan få Umbra eller Goldbrand.

Meridia shrine:
När du kommer tillbaks till Meridia belönas du med en Ring Of Khajiit. Denna ring ger 10 poäng till speed och 35% till Chameleon.

Molag Bal shrine:
Här belönas du med Mace of Molag Bal. Detta blunt vapen är bland de bästa och samtidigt tar det Strength och Magicka från din motståndare.

Namira shrine:
Här belönas du med Ring of Namira. Denna ring ger Reflect damage och Reflect spell vilket är väldigt användbart om man inte vill ta så mycket skada.

Nocturnal shrine:
Här belönas du med en av det bästa belöningarna hittils, en skeleton key. Denna nyckel gör så att du inte behöver några lockpicks längre. Denna nyckel har samma funktion men går aldrig sönder!

Peryite shrine:
Här får du en sköld vid namnet Spell Breaker som belöning. Denna sköld tillhör heavy armor och ger reflect spell 30%.

Sanguine shrine:
Av detta uppdrag får du en stav som heter Staff of Sanguine. Denna framkallar en demon som attackerar den som du träffar med staven.

Sheogorath shrine:
Detta är en av min personliga favorit belöningingar. Du får en stav som heter Wabbajack. Denna stav gör så att om du använder den på något monster te.x en Storm Atronach kan den bli till ett får som du kan döda på ett slag. Den gör alltså monster till olika små djur.

Vaermina shrine:
Denna belöning tillhör också bland mina favoriter. Du belönas med en stav som gör en klon av en person som du kastar på. Klonen kommer du börja attackera personen och när den dödat personen så får du inte äns guards efter dig!

Harmeus Mora shrine:
Du belönas med en book. När du läser boken kommer det upp en fråga om du vill följa Path of steel, Path of Spirit, eller Path of shadow.
Path of steel bör man ta om man är en närstrids kille. Path of steel ger 10 till te.x strength, heavy armor, blade och blunt.
Path of shadow är för sånna som använder sig av att smyga sig på sina offer eller använda sig av pilar. Du får te.x 10 till speed, acrobatics, light armor och sneak.
Path of Spirit är ju då för de som använder sig av magier.
Path of spirit ger 10 till intelligence, Conjuration, destruction, Alteration och Restoration.

Fusket har betyget 8 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.