Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Elder Scrolls IV: Oblivion

Playstation 3
The Elder Scrolls IV: Oblivion
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    27 april 2007
  • Utvecklare
    4J Studios
  • Antal ägare
    37
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 9.3

Fler fusk

Fusk

Inskickat av Fuska-nu den 23/12 -08 13:01

Hur man får gratis stavar<-
Först måste man ha 100 i Conjuration och magierna Summon Lich och Disingrate weapon innan man kan göra det här fusket. Först ska man kasta magin Summon Lich och snabbt byta till Disingrate Weapon och kasta den på Lichen så många gånger man kan ända tills den kastar staven på marken. Då är det bara att plocka upp den.
Licherna har både Reflect spell och Spell Absorbation så om man har ett vapen på sig kan det skadas samtidigt som man gör det här. De har också väldigt bra magier så man ska se upp så att man inte blir dödad (de attackerar efter tre attacker av spelaren).
Vill man ha en annan stav eller om man misslyckades är det bara att göra igen. För att kunna använda staven måste man reparera den.

---------------

Hur man får Daedric rustningar i level 1.

Först måste man ha en Bound Boots/Cuirasse/Gauntlets/Greaves/Helmet/Shield magi. Sedan ska man kasta magin på sig själv och bli attackerad av vad som helst så rustningen går sönder lite. Sedan ska man reparera rustningen till 100 eller över. Sedan går rustningen att kasta bort, gör det. Vänta tills effekten går bort och sedan kan man plocka upp rustningen! Den väger ingenting och går inte att sälja för pengar. Man kan få olika delar av Bound Armor rustningen via runestones också. Jag tror detta funkar med vapen också.

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.