Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Elder Scrolls IV: Oblivion

Playstation 3
The Elder Scrolls IV: Oblivion
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    27 april 2007
  • Utvecklare
    4J Studios
  • Antal ägare
    37
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 9.3

Fler fusk

Tips

Inskickat av Fuska-nu den 21/11 -08 20:16

Enhörningen i Harcane Grove går att rida och ha som häst (en del av Hircins uppdrag då man ska döda den). För att komma dit: gå söder från Arcane University och efter ett tag bör man se på kompassen att man snart är framme. Då ska man akta sig för Minotaurerna som attackerar om de får syn på en. Om de attackerar ska man bara springa fram och ta Enhörningen och rida iväg.

Observera: Ta INTE fram något vapen, Enhörningen attackerar nästan allt som drar vapen, även om du tar fram händerna börjar den attackera (magi kan man använda). Enhörningen bör inte användas om man har allierade med sig eftersom den kommer att attackera dem så fort de drar vapen. Vill man inte ha Enhörningen som "förstahands" häst ska man inte kliva på den (då kommer den att följa med varje gång du snabb reser).

--------------

Om man vill ha magin Finger of the Mountain ska man skaffa den under level 5 för att den ska vara nödvändig. Annars kostar den mer magiska än om man skulle göra den vid ett Spellmaking Altar.

Man får den genom uppdraget med samma namn (också kallad Chorrol Recomendation). Man måste ge boken till Earana för att kunna få magin.

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.