Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Final Fantasy VII

PC
Final Fantasy VII
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    31 maj 1998
  • Utvecklare
    SquareSoft
  • Antal ägare
    93
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 8.8

Fler fusk

Guide

Inskickat av _Cloud_ den 12/08 -05 08:19

Chocobouppfödning:

Det finns ju vanliga gula chocobos, det vet ju alla. Men det finns också färgade chocobos, gröna, blåa, svarta och guldfärgade. Här är en guide hur du föder upp dem:

Blå /Grön Chocobo: Du ska para 2 gula chocobos med statusen "Good" eller högre. De ska också vara i Klass A (I chocobo-racen i gold saucer).
De ska paras med en Carob nut. Den kan du stjäla av den röda draken Vrakoradus som finns utanför Bone village på norra kontinenten. Resultatet blir antingen en grön eller en blå chocobo. Gröna chocobos kan gå över berg, Blåa chocobos kan gå över grunt vatten.

Svart Chocobo: En svart Chocobo är lite svårare att få. Du ska para en grön och en blå chocobo av mottsatt kön. De ska paras med en Carob nut.Svarta chocobos kan gå både över grunt vatten och berg.

Guld Chocobo: För att få en Guld- Chocobo ska du para en svart chocobo med en vanlig "Wonderful" Chocobo. De ska paras med en Zeio Nut. Den kan du stjäla av Goblins på Goblin island, som ligger i den nordöstra delen av världen. Guld chocobos kan gå överallt, till och med på djupt vatten!

///////_Cloud_ ///////

Fusket har betyget 6.67 (3 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 1 kommentarer:

_Cloud_ den 02/08 -06 00:52
Class A tränar man dom till i gold saucer. Det spelar ingen roll om de är "bad", "good" eller "wonderful", det går ändå att träna dem. Du ser när du har fångat dom i stallet hur bra de är.

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.