Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Final Fantasy VII

PC
Final Fantasy VII
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    31 maj 1998
  • Utvecklare
    SquareSoft
  • Antal ägare
    93
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 8.8

Fler fusk

Guide

Inskickat av gabe_cool den 26/08 -06 16:46

Så här får du alla Legendary Weapons och Sista Limitbreaks

Cloud:
Vapen: Ultima Weapon, Tappas av Ultimate Weapon
Limitbreak: Omnislash, Slåss i Battle arena på Gold Saucer och få 32000 poäng så kan du köpa den där.

Barret:
Vapen: Missing Score, Hittas när man går mot Hojo i sista trappan i en kista(Bara om du har barret med dej).
Limitbreak: Catastrophe, Besegra Ultimate Weapon och gå till Corel och in i huset på andra "våningen" snacka med tjejen som står där hon som sa att hennes man var svag brukade stå så får du Catastrophe.

Tifa:
Vapen: Premium Heart, Gå tillbaka till midgar när du har hittat nyckeln i Bone Village(Kan bara göras på CD2 eller CD3)sen går du till stället där man kädde ut sig till tjej och in i huset som det står ITEMS på, snacka med maskinennu så får du Premium Heart(Om du går dit med Cid och Tifa får man se en lite kul scen).
Limitbreak: Final Heaven, Eftersom jag egentligen tänkde skicka det här till playstaion sidan(som är full)så kommer jag inte kunna ge dej koden...Men du ska gå till NibelHeim och in i Tifas rum,så ska du spela låten som är när Tifa och Cloud är tillsammans(för en med gott musiköra bör det inte vara så stora problem)så får du Final Heaven.

Aeris:
Vapen: Alltså Aeris vapen e konstigt...Hennes Ultimate Weapon är Princess Guard det hittar man i Tempel of Anicents, men det finns ett bättre vapen än det...Umbrella.Umbrella kan man få i Gold Saucer i Battle Arena när man har 5000 poäng, Umbrella ger mer skada men har inga link slots tyvärr.
Limitbreak:Great Gospel, Är jättesvår att hitta, måste erkänna att jag höll på aslänge med detta...I första stället där Midgar Junon och Fort Condor och dom är så finns det en grotta, där man ska snacka med en kille..MEN Aeris är ju död innan man kan komma dit, för man måste ju använda antingen Highwind lr en Black/Gold Chocobo...Men man har ju Buggy i CD1!Åk med den till Costa Del Solo, och åk in där gå inte av buggy, nu ska du åka med färjan till junon och när du går ut från Junon är du på Buggyn fortfarande. Nu åker du bara till grottan och gå in i den, du ska ha vunnit så många gånger att dom sista 2 siffrorna matchar varandra(ex. 111,233,455 eller nåt sånt) då kommer du få att få en nyckel av honom(VARNING: om du flyr mycket kommar han inte säga hur många gånger du vunnit utan säga att du flyr mycket då vet du ju inte hur många gånger du vunnit då får du gissa!)Nu ska du åka tillbaka med färjan och fortsätt spelet...sen ska du gå lite senare till Huset där han som kallar sej själv "Weapons Maker" gå dit och snacka med honom så får du välja Great Gospel eller Gold Armlet(Jag skulle inte ta Gold Armlet...).

Red XIII:
Vapen: Limited Moon, Gå till Cosmo Canyon på CD3 och snacka med Bugenhagen så får du den om du har Red XIII med dej.
Limitbreak: Cosmo Memory, Har faktiskt aldrig använt den..om nån har det var snäll och skriv i kommentarer vad den gör, Men den e lätt att få... Gå till Nibelheim och in i Shinra Mansion, öppna kassaskåpet med koden du hittar i huset och besegra Lost Number så får du den.

Cait Sith:
Vapen: HP Shout, Hehe om man var inne på gymmet i Shinra Building på CD1 så kan man kolla i skåpen där, Cloud hittar en Megafon där och säger att den e Värdelös..MEN det är faktiskt Cait Sith's Ultimate Weapon! Man kan bara få den när man är på CD2 och hoppar in i Midgar när man ska ta Hojo, när man ska svänga av mot Tornet där man möter Proud Clod, gå istället höger ett till så går du vänster där så kommer du till Shinra Building så e det bara hämta den!
Limitbreak:Tyvärr har inte Cait Sith nån sista Limitbreak han har Slots som är lite knäpp, den kan döda fiender,skada fiender eller döda dej...Men jag säger istället hans lvl 2 limit eftersom han inte har nån 3 och 4, du får den när du har dödat 45 fiender med Cait Sith med dej.

Cid:
Vapen: Venus Gospel, du får den genom att snacka med killen utanför Item Shop i Rocket Town 3 gånger i rad.
Limitbreak: Highwind, Hittas i det sjunkna planet i vattnet.

Yuffie:
Conformer: Hittas i det sjunkna planet, under rören i första rummet som är bredvid Save Pointen.(Jag skulle rekkomendera att använda Conformer med Morph ;])
Limitbreak: All Creation, Du får den genom att spöa alla i tornet i Wutai med Yuffie, den tappas av den högst upp.

Vincent:
Vapen: Death Penalty, När du har fått ubåten på CD2 ska du åka upp till vänstra hörnet av vattmet du kan vara i, dyk där så ska du sen tunnel som leder in mot land åk in i den gå upp när den är slut och gå upp på land där, du ser där ett vattenfall, ta Vincent med dej och gå in i vattenfallet. Där möter Vincent Lucrecia, Sepiroths mamma och hans flickvän typ sen när hon har försvunnit går du ut därifrån och väntar till CD3 så åker du dit igen, snacka med ljuset där så får du både Deat Penalty och Vincents sista limit.
Limitbreak: Chaos, Se ovan.

Om ni har orkat läsa ner hit ska ni veta att jag har fett med skrivkramp..jag vet inte om det e jättelångt lr ganska kort men hoppas ni får nytta av det :D

// Gabbe

Fusket har betyget 9 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 4 kommentarer:

Lallo92 den 26/08 -06 20:40
Undra du vad Red XII Ultimate limitbreak gjorde? Han börjar yla och sen kommer en metijor och den skadar 9999 om man är på lv. 99 så hans tredje limit eller va det va är bättre. Men bra guide. En 9:a

Lallo92 den 26/08 -06 20:44
Men funkar detta på Final Fantasy VII till Playstation?

gabe_cool den 25/09 -06 20:37
asså de e ju bara en guide så självklart funkar det till playstation

ramtin93 den 18/11 -06 10:21
det funkar till playstation men det är inte bara en guide playstation har olika funktioner ^^

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.