Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Pokémon Yellow: Special Pikachu Edition

Game Boy
Pokémon Yellow: Special Pikachu Edition
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    16 juni 2000
  • Utvecklare
    Game Freak
  • Antal ägare
    932
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.1 6.7

Fler fusk

Tips

Inskickat av Fuska-nu den 21/05 -09 18:27

Hur du får Articuno:

Flyg till den femte gym staden, (du måste ha fått surf i safari-zonen). Då ska du surfa till en ö nedanför Fursia City. Gå in i grottan, du ska leta efter två stenar, när du har hittat stenarna ska du putta ner dom i vattnet. Sen är det bara att surfa till Articuno.

Hur du kommer till Viridian City.

Du börjar i ditt rum i Pallet Town. Gå till Professor Oak och välj en Pokémon, vilken du vill. Sedan så går du upp genom gräset till Viridian City. Gå in i Pokémon Marten och ta emot Oak's Parcel. Gå sen tillbaka till Pallet Town och ge Oak parcelen. Sedan är det bara att gå upp mot Viridian igen.

Hur du kommer till Saffron City gör följande:

Du ska ha klarat fjärde gymmet och ha fått pokémon flöjten i Pokémon Tower. Du ska även ha klarat Team Rocket Hideout i Game Corner. När du har gjort det så ska du gå in i huset bredvid det stora köpcentret och prata med tanten så får du en dryck som kallas Tea. Du ska ge vakten som sitter inne på vaktcentralen bredvid Saffron City. När du gjort det så kan du komma in i staden.

Hur du får en Aerodactyl.

Du ska ha klarat femte gymmet och ha fått surf i safari-zonen. Sen ska du flyga till Pewter City, gå in på museet och få fossilen. Sedan när du har gjort det så ska du surfa till en ö norr om Pallet Town. När du är framme så går du in på labbet, och då klonar de upp en Aerodactyl till dig.

Hur du får Zapdos gör följande.

Flyg till Rock Tunnel och surfa ner mod Power Plant. När du har kommit fram så ska du gå in i Power Plant och där inne väntar Zapdos på dig men akta dig han är i level 50.

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.