Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Pokémon Yellow: Special Pikachu Edition

Game Boy
Pokémon Yellow: Special Pikachu Edition
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    16 juni 2000
  • Utvecklare
    Game Freak
  • Antal ägare
    932
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.1 6.7

Fler fusk

Guide: Charmander, Bulbasaur, Squirtle

Inskickat av Kigsz den 19/04 -09 22:32

* Hur du får Charmander, Bulbasaur och Squirtle:

Charmander:
Gå till Cerulean City och fortsätt norr till Nugget Bridge och Route 24. Här kommer du att få möta din rival, men även fem andra tränare (på själva bron). Efter bron möter du en Pokémontränare från Team Rocket som du också måste besegra. Efter att du har besegrat honom så ska du gå nord-väst. Där ska du se en upphöjning där det står en person på. Pratar du med honom så ger han dig Charmander.

Bulbasaur:
I Cerulean City ska du gå till huset till vänster om Poké Centret. Inne i huset finns det tre Pokémon (varav en av dem är Bulbasaur) och en kvinna som har tagit hand om den skadade Bulbasauren. Hon letar nu efter en skicklig tränare som hon kan ge just Bulbasaur till.

Här är det viktigt att du bevisar din skicklighet genom att ha en jätteglad Pikachu med dig. Prata med Pikachu för att se hans humör. Är han inte jätteglad så finns det ett trick som gör din Pikachu glad:

Läk Pikachu, så att han har fullt i HP. Köp sedan en Potion och prova att använda den på Pikachu. Det står att det inte fungerar (alltså har du din Potion kvar), men det som händer är att Pikachu blir lite gladare när du använder Potionen på honom. Beroende på vilket humör din Pikachu är på så behöver du använda Potionen olika många gånger för att han ska bli jätteglad (det kan variera från 1-50 gånger). Fortsätt att använda den tills dess att Pikachu blir på jättebra humör och prata sedan med kvinnan i huset. Hon ska nu vara villig att ge dig Bulbasaur.

Squirtle:
I Vermilion City så ska du först besegra gymledaren Lt. Surge. Gå sedan till Officer Jenny i mitten av staden. Pratar du med henne så ska hon vara beredd att ge dig din Squirtle.

---

Onödig information:

Dessa sätt du får pokémonen på liknar de sätt som Ash får dessa pokémon på i den animerade TV-serien.

Fusket har betyget 7 (3 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.