Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Pokémon Yellow: Special Pikachu Edition

Game Boy
Pokémon Yellow: Special Pikachu Edition
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    16 juni 2000
  • Utvecklare
    Game Freak
  • Antal ägare
    932
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.1 6.7

Fler fusk

Tips: Blandade tips

Inskickat av Fuska-nu den 16/01 -11 22:31

Om du vill ha en Magmar gör följande:

Denna Pokémon är svår att hitta och den finns bara på ett enda ställe i spelet och det är på Cinnabor Island men för att komma dit måste du ha surf och klarat sex gym. Då går du in i huset bredvid gymmet som Blaine är ledare för. Då måste du leta längst ner i huset efter den och när du möter den så måste du använda ultrabollar helst för den är ganska svår att fånga.

-------

Detta är en guide som du tycker att det är svårt att hitta Pokémonen Eevee:

Du måste tagit dig ur grottan "Mt:Moon" och sedan ska du gå till vänster när du kommer in i Lavender Town så fortsätter du mot Celadon City och när du är där så går du in i huset över "Game Corner" och fortsätter upp för trapporna tills du kommer till toppen av huset. Där i en pokemonboll hittar du Eevee. Den kan utvecklas till tre grader som är, Jolteon, Vaporeon och Flareon.

-------

Gör följande för att fånga en Electabuzz:

Du måste ha klarat femte gymmet, alltså du måste ha fått HM Surf. Sen går/flyger du tillbaka till Rock Tunnel, den långa mörka grottan efter tredje gymmet.
Sedan går du upp till vattnet och trycker på vattnet för att använda Surf. Sedan är det bara att följa den lilla floden ner tills du kommer till "Power Plant", en stor byggnad där det bara finns elektriska Pokémon. Där inne finns Electabuzz, dock väldigt svår att hitta, du kan möta din var som helst i byggnaden, oftast är den mellan level 30 - 35.

-------

Hur du väcker fossilerna Helix och Domix fossil till liv:

Du måste klarat femte gymmet och ha både Surf och Flying. Flyg sedan till Pallet Town och simma ut där, simma bara rakt fram tills du kommer till en ö som heter Cinnabor Island. Där finns det ett slags laboratorium som väcker gamla Pokémon som levde på urtiden till liv igen. Gå in där och prata med gubben i rummet längst bort och lämna fossilen du har. Men kom ihåg, du kan endast välja en av fossilerna, och den får du mellan första och andra gymmet i slutet av grottan MT: Moon.
Gå sedan tillbaka efter att du lämnat fossilen till professorn och få tillbaka fossilen som nu är en Pokémon.

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.