Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent

Xbox 360
Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    20 oktober 2006
  • Utvecklare
    Ubisoft Shanghai
  • Antal ägare
    36
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 9.2

Fler fusk

Tips

Inskickat av Ecko den 24/05 -09 10:26

För er som inte vet... Det finns ett hagelgevär på andra uppdraget, men det är bara ett non lethal hagel. Alltså kan du inte döda med det bara knocka ut folk.

När ni kommer till det stora "tornet" där ni ska rädda alla fångarna och ta sig ut. På första våningen kommer det en gubbe knocka ut honom, så ska ni kolla på vänster sida, där ska det finnas som ett ammo-skåp, och där ska det finans ett hagel samt ammunition.

Vill ni ha 3 stycken rökgranater, så ska ni hacka er in på dörren (efter att du rymt från cellen, och öppnat den där luckan) så ni kommer ner till ett stort datarum med en gubbe. Dörren är längst bort till vänster.

På sista uppdraget då ni får välja att döda Lambert eller inte så kan ni få nightvision googles samt vapnet SC-20K. Det som man har på varje uppdrag. Om ni vill ha det direkt i början istället för att ni måste vänta till Enrica ger er det så är det bara att springa till "vapenshoppen" där man tränar på sniperskytte. Ditt vapen hänger där inne till vänster, samt nightvison googles.

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.