Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent

Xbox 360
Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    20 oktober 2006
  • Utvecklare
    Ubisoft Shanghai
  • Antal ägare
    36
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 9.2

Fler fusk

Tips

Inskickat av bossen10 den 11/07 -07 18:48

Här är några genvägar som ni kanske får nytta av.

Sea of Okhotsk: När du kommer till det stora fartyget så finns en genväg. Istället för att gå upp på bryggan så finns en annan liten genväg up. Om du simmar ungefär längst fram på fartyget så finns ett rep, klättra upp på den så har du tagit en liten genväg.

Första banan: När du ska till ventilationen, Istället för att ta trapporna upp, så finns en liten stege längst bort innanför el stängslet. Klättra upp där och gå till höger. Där finns en stege du klättra upp och där finns ett rör som du kan klättra med till andra sidan istället för att gå i ljuset vid trapporna.

Kansas Fängelset: När du rymt från din cell så klättrar man lite och till slut kommer man till en lucka och ner till en vakt. Slå ut den första vakten och lägg han någonstans och sen går du till en dörr( inte dörren med en kod) utan dörren när man måste använda sin lilla Dörr öppnare eller bryta upp dörren med knifen men innan du gör det så vissla utanför dörren för då kommer vakten som står utanför att gå in. Göm dig någonstans och när du väl får läget så tar du honom bakifrån (spelar ingen roll vad du gör med han bakifrån) och så bär du honom till dörren och där det lyser en röd lampa. När du kommer med vakten som du bär så öppnas den dörren. Bättre väg istället för att ta trapporna.

Genväg till Emile´s kontor: Istället för att ta vägen när man knappar in en kod och sen kommer in på Emile´s kontor så kan du ta en annan väg till hans kontor utan att behöva knappa in någon kod. På över våningen där man inte får bli upptäckt utan måste smyga finns ett biljard bord och en fåtölj och en soffa. Bakom soffan finns en dörr. Gå in där så ser du några toaletter och sen kolla längst bort i toan så ser du ett öppet fönster, hoppa ut där och gå till den stora och långa balkongen. För att komma upp på balkongen så går du längst till höger av balkongen så ser du några lådor. Klättra upp på dom så ser du ett rör som du klättrar upp på och sen så fortsätter du och gå längs balkongen och till slut ser du en dörr. Öppna den så är du inne i hans kontor

//Bossen10

Fusket har betyget 7.75 (4 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 1 kommentarer:

Mikael12345 den 24/10 -07 19:53
1.sea of okhotsk banan är repet inte en genväg
2.det borde all som spelat spelet kunna från börjag för lambert säger det.
3.ta första vakten istället och förhör honnom så får du en kod och kan ta rök granater
4.på svenska betyder knifen,kniven

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.