Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Need for Speed: Most Wanted

Xbox 360
Need for Speed: Most Wanted
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    2 december 2005
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    117
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.1 8.7

Fler fusk

Tips

Inskickat av Fuska-nu den 09/05 -09 20:26

Tips: Snabb start:
Håll bra koll på din varvtalsräknare från början av starten vid startlinjen. Få en perfekt start får att tjäna några få extra sekunder. När nålen är blå släpp kopplingen och håll in.

Tips: NOS och grepp:
Ett tryck på Lustgas knappen gör att chassit åker bakåt, och ger bakdäcken mer tyngd under den nya accelerationen.
Effekten blir att du kommer att åka rakt. Om du ser att den bakre delen av din bil sladdar utåt eller att den håller på att tappa kontrollen, Tryck på Lustgasknappen. Du kommer att bli övveraskad över hur fort det går att få bilen att gå rak igen. Det här är ett toppentrick i kombination med "speedbreaker". med den korrekta timingen, finns det ingen sväng du inte kan ta, oberoende av vilken hastighet du har för tillfället.

Tips: Tjäna pengar lätt:
Om du har lite pengar, är det bara att vinna över en av motståndarna på "Svarta listan" Du kommer att få två märken att använda på flera olika saker. Använd dem inte på "Uniques" tidigt i spelet. Använd dem istället på den mittersta eller vänstra "Random" valen. De borde alltid komma som en stor pengabonus eller moståndarens ägarbevis på hans bil.

Eftersom att du kan köra om Blacklist tävlingar du har klarat och fortfarande tjäna pengar på dem, Gör vilken som helst av Kazes tullrace eller "Tollboth" på engelska. Du kommer att få $10,000 för en vinst. Vid den här punkten av spelet borde du förhoppnongsvis ha fått Porsche Cayman från Baron, om inte borde din snabbaste bil duga alldeles utmärkt.

Tips: Lätta uppgraderingar:
Innan du gör något måste du vinna Burger King Utmaningen. När du vinner den, kommer du att låsa upp alla unika delar ( Även kallade Junkman parts) Ta vilken bil som helst och sätt på alla delar du vill ha förutom trimningsdelarna.
När du väl har bilen som du vill ha den, åk till Trimningsaffären. Maxa din bil genom att trycka på X. Sätt sedan på Junkmandelarna. Maxa din bil igen. Sätt sedan på Junkmandelarna igen, nu borde din bil vara fullt uppgraderad.

Tips: Rekommenderad bil:
Den bästa startbilen är Cobalt SS. Använd den tills du får Eclipsen. När du vinner Svartlist tävlingar försök på dem tre "?" markeringarna. Du kan få pengar eller bilen. Om du får deras bil, åk till Garaget och sälj den.
Du kan få mycket pengar genom att göra detta och få unika uppgraderingar efter du börjar få de visuella uppgraderingarna ( efter du har bytt från Cobalten)

Jagad 1:
När du blir jagad av poliserna så lägger dom ut spikmattor .Men om du lyssnar noga till ljudet så hör du vart dom har lagt spikmattan.
Dom säger typ: The spikes are on the left side (spikarna är på vänster sidan)

Jagad 2:
När du vill veta om poliserna har gjort en vägspärr så kollar du på kartan eller så hör du
Dom säga i polisradion: We have a roadblock(vi har en vägspärr)

Jagad 3:När du kör igenom en väg spärr så kör på bakdelen av polisbilen för då börjar den polisbilen du körde på snurra runt och du kan åka vidare.

Ett tips om du vill få mycket bounty (belöning):

Jag ligger 3:a på listan och har haft stor hjälp av detta.

Börja med att åka till busstationen, där det finns ett antal bussar som står på rad.
Du kommer upp genom att åka in i busstationen, upp på rampen, ut på bussarna och då får polisen troligen inte tag på dig.
När du kommer uppåt i spaningsnivå och det kommer bättre polisbilar så kommer dom troligen att försöka att åka upp till dig, så håll ögonen öppna.

När du har fått så mycket bonty som du vill ha så ska du åka till fotbollsarenan, åka bara igenom en utav fällorna och stå still inne på arenan så får polisen svårt att hitta dig.

Bonty (Belöning) var tionde sek:
Nivå 1: 100
Nivå 2: 500
Nivå 3: 1000
Nivå 4: 5000

Hoppas det hjälpte!

Fusket har betyget 5.5 (2 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.