Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Need for Speed: Most Wanted

Xbox 360
Need for Speed: Most Wanted
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    2 december 2005
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    117
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.1 8.7

Fler fusk

Tips

Inskickat av Fuska-nu den 24/05 -09 13:17

Här står det allt om heat levels.

Heat level 1: Dessa poliser är väldigt enkla att se. Dom ser ut som en helt vanlig polisbil och dom är inte så snabba av sig. Dom ser inte en så lätt men om man nu vill åka förbi dom så ska man helst köra sakta. Poliserna är väldigt lätta att förstöra men dom kan blockera en ganska lätt. Dom kan sätta fast ett av sina hjul på bakdäcken och då fastnar man och då blir det svårare att köra därifrån.

Heat level 2: Dessa poliser har täckmantel och dom är lite svårare att se. Poliserna är svarta men formen på dom är exakt likadana som i heat level 1. Dom försöker ofta att knuffa av en från vägen och sedan blocka en. Om man nu ska försöka få dom att snurra så är det i stort sett omöjligt. Dom är speciallister på att göra U-svängar och dom kommer upp i farten otroligt fort. När dom väl har jagat en länge så kommer vägspärrar. Dom kommer inte så ofta men efter ett tag så kan dom till och med ha tre lager med polisbilar i en vägspärr. Dom är lätta att förstöra om dom är bredvid en och när dom är nära en så ska man använda så det blir i slow motion. Rama in dom på mitten och då går dom oftast sönder.

Heat level 3: Dessa poliser är lätta att se men dom ser dig väldigt lätt också. Poliserna är ganska tunga och är väldigt bra på att blocka och knuffa av en från vägen. Dom kör väldigt fort och dom kan rama en rejält. Anledningen därför dom är så tunga är därför att dom ska kunna blocka en så man bokstavligen sitter fast. Dom använder vägspärrar väldigt ofta för att få stopp på en och ibland kommer en massa stora bilar som kör mot en. Dom är tunga och man får inte stopp på dom på något sätt. I vägspärrarna så kan det komma ett högre antal med lager polisbilar och det blir då svårare att komme igenom

Heat level 4: Dessa poliser är svarta och är i täckmantel. Dom är väldigt tunga och det är ingen idé att föröka rama dom. Dom är väldigt bra på att knuffa av en från vägen och då är det oftast kört. Dom är också bra på att blocka en och då sitter man fast. I vägspärrarna så är det oftast stora bilar och dom är väldigt tunga eller så är det polisbilar med ett högre antal med lager poliser. I vägspärrarna kan det komma spikmattor. Om man kör på en spikmatta är man i stort sett fast. Dom gör så att det blir punktering och då är det svårt att styra bilen. Det kommer också helikoptrar så det blir lättare för poliserna att hitta en. Helikoptrarna ser dig om nu självaste polisbilarna har tappat bort dig men dom ser dig ändå. Du kan gömma dig från helikoptrar genom att gömma dig i tunnlar.

Heat level 5: I denna heat level så kommer dom mest agressiva poliser som finns i spelet. Det är agressivare helikoptrar, mer spikmattor, mer polisbilar, tungare bilar och polisbilarna använder lustgas. Poliserna är Corvetter och är Cross patrull. Dom är mycket svåra att undvika men dom är ganska lätta. Poliserna vill absolut få tag i dig i vare sig det skulle kosta dom karriären eller livet. Du ska nog helst ha lustgas om du ska möta dessa poliser.

Fusket har betyget 7 (2 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 1 kommentarer:

Ecko den 26/05 -09 22:52
Dom agreisvaste poliserna är heat lvl 6. Men jag tycker dom är lika lätta som alla andra brukar bara åka runt och busa med dom. Tycker det är skitkul, håller heat 5 mer än 1 timme utan att bli busted =)

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.