Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Need for Speed Carbon

Xbox 360
Need for Speed Carbon
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    2 november 2006
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    145
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 8.4

Fler fusk

Tips

Inskickat av Fuska-nu den 26/04 -09 15:43

Tips 1

När du börjar spelet så får du välja en bil. Jag ska rekommendera den bästa bilen att välja. Okej, jag tycker att du ska välja muskel bilen. Den är väldigt lättstyrd, har otrolig bra toppfart och accelerationen är kanon. Men den sladdar mycket så annars om du inte tycker om det så ska du ta trim bilen. Den har bra toppfart, bra väghållning men inte så bra acceleration.

Tips 2

Om du vill ha din bil så snabb som möjligt men samtidigt väldigt snygg så ska du göra såhär. Du ska klara alla banor i området du är i och sedan kan du trimma bilen till max. Om det blir pengar över så kan du snygga till den.

Tips 3

För att kunna ha poliserna längre så ska du köra på motorvägen. Det är så stor yta att köra på, det är lättare att undvika vägspärrar och det är lättare att undvika dom stora bilarna som kör mot en.

Tips 4

En bra bil att ha när man kör drifting är en Toyota Supra. Den bilen har bra toppfart, bra väghållning och kanon bra acceleration. Den är också lätt att hantera i tävlingar.

Tips 5

Om du vill ha en bra bil när du möter Darius är att du ska ha en Corvette eller en Mercedes Benz SLR. Dom har så bra kraft om man knuffar till en motståndare så det är att bara att putta er Darius i Canyon racet.

Fusket har betyget 6 (2 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.