Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Need for Speed Carbon

Xbox 360
Need for Speed Carbon
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    2 november 2006
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    145
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 8.4

Fler fusk

Tips

Inskickat av Fuska-nu den 07/03 -09 01:14

Heatlevels.

Heatlevel 1:
Denna level så kommer det vanliga poliser som har lacken svart och vit. De är väldigt enkla att förstöra genom att köra i full fart mot bilen. Tanken på att det är första heatleveln så går heatleveln upp väldigt fort.

Heatlevel 2:
Nu kommer det svarta polisbilar. De är så för att de är under täckmantel för att de inte ska synas så lätt i trafiken. Om du har dem i en viss tid så kan vägspärrar dyka upp. Men inte så ofta. De är bara lite svårare än de första. Men det tar ungefär en halv minut att förstöra dem om man är snabb.

Heatlevel 3:
Nu kommer det polisbilar som är svarta och vita. Men nu kan det komma vägspärrar ganska ofta. Men du måste hålla ett öga på kartan. Nu kan det komma SUV'ar. De kör rakt mot dig i ganska hög hastighet.

Heatlevel 4:
Nu kommer det samma polisbilar som i heatlevel 3. Fast nu är de svarta. Det finns också SUV'ar men de är mycket tyngre. I vägspärrarna så kan det komma spikmattor. Spikmattor är mattor med spikar på och kan orsaka en punktering på bilen och då är det nästan omöjligt att smita.

Heatlevel 5:
I denna heatlevel så kommer det polisbilar med lustgas. De är mycket svåra att undvika. Men i vägspärrar så ska man bara köra in i dem och då går de sönder på en gång.

Fusket har betyget 4 (2 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.