Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inMedal of Honor: Airborne

Xbox 360
Medal of Honor: Airborne
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  4 september 2007
 • Utvecklare
  Electronic Arts
 • Antal ägare
  30
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.5 9.8

Fler fusk

Guide

Inskickat av MB1aHaSam den 07/03 -08 16:29

Guide till en säker landning i MoHA.

Ett bra tips, om man inte vill landa mitt i en grupp fiender, är att styra mot den gröna signalröken som indikerar en säker landningsplats. På dessa landningsställen finns oftast 3, ibland 2, lådor. I en av dem finns det alltid liv, en en annan finns det alltid ammunition och ibland finns det ännu en låda som innehåller granater.

Om man inte vill landa vid den gröna röken, t.ex. för att prickskjuta, kan man landa var som hellst. Det finns vissa ställen att föredra om man inte tänker landa vid den gröna röken.

Man skall hellst landa på ett tak eller något högt föremål så att man får en översikt av striderna. Man kan sedan använda husen/taken för att ta sig förbi fiendens positioner och hoppe ned för att anfalla dem i ryggen, eller  bara stå kvar på taket och släppa ned granater. Det senare är mycket användbart, speciellt om man har låg hälsa.

Själva landningen kan vara skillnaden mellan liv och död. Du vill inte trassla in dig i din fallskärm mitt bland fienden. Det finns 3 olika sorters landningar:

Greased landing: För att kunna få en greased landing måste du när du slår i marken skjuta spaken frammåt, som när du springer, då kommer du att få upp dina vapen och kunna röra dig med en gång.

Flared landing: För denna landning måste du när du landar hålla in A-knappen för att dra in knäna, detta kan också vara användbart under luftturen eftersom att det gör att du faller långsammare. När du landar med en flared landing kommer du att behöva ha lite tid för att få fram dina saker och kunna röra dig, utmärkt för att landa på små saker.

Botched landing: Den här landningen är misslyckad, du får den genom att landa rakt ned, det kommer då att ta en stund innan du får fram dina vapen och kan röra dig. Du kan också glida iväg om du landar på det här sättet i en backe. Det här är den sämsta landningen, om du landar såhär i närheten av fiender kommer de garanterat att skjuta dig.

Kom ihåg att det finns 5 olika skill drop locations på varje bana, de kan vara utmärkta prickskytte-positioner eller ge dig en obevakad väg in till fiendens positioner.

Jag hoppas att detta hjälper alla som läser det att överleva de första kritiska sekunderna i varje uppdrag.

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 1 kommentarer:

pccheater den 07/10 -09 18:08
bra guide nu vet jag hur man landar uran att faila

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.