Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inMedal of Honor: Airborne

Xbox 360
Medal of Honor: Airborne
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  4 september 2007
 • Utvecklare
  Electronic Arts
 • Antal ägare
  30
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.5 9.8

Fler fusk

Guide

Inskickat av MB1aHaSam den 06/03 -08 17:15

Guide till de tyska soldaterna i Medal of Honor Airborne.
Soldaterna graderas från 1 till 10 beroende på deras stridskunskaper,
1 är "Italian Blackskirts", som om man spelar seriöst inte är något större problem, sedan ökar deras erfarenhet ju längre man kommer i spelat, tills man kommer till 10...
Nummer 10 är "Nazi Storm Elites" som är kan vara en svår utmaning beroende på svårighetsgradentill. Från svåra till i stort sätt oövervinnerliga.

Alla soldater har olika vapen, "Italian Blackskirts" t.ex. har bara k98 geväret medans många av de andra har mp40:or (maschinenpistole 40) eller Stg44:or (sturmgevehr 44).

De flesta soldater har granater som de är duktiga på att använda. Svaghet: Man kan sparka tillbaka fiendens granater, se bara till att inte göra det för sent.

Vissa soldater, nr 7, har prickskyttegevär som de är mycket skickliga (speciellt på de svårare svårighetsgraderna) på att använda.
Svaghet: Man kan se en av fiendens krypskyttar genom att solljus reflekteras i deras kikarsikten, tänk bara på att de kan se dig med.

Nr 9 har raketgevär (panzerfausts) som de kan döda en med på bara ett skott om de får in en bra träff.
Svaghet: Efter att de har skjutit tar det en stund att ladda om, du kan t.ex vänta på att han skjuter på en NPC, och sedan skjuta honom medans han laddar om.

Nr 10 "Nazi Storm Elites" har ett bärbart MG42 maskingevär (Maschinengeverh 42) som de använder för att sopa rent på slagfältet.
De har tungt skydd som tål en hel del.
Svaghet: Sikta på ställen med lite skydd, hals, armar , ben eller på huvudet, tar mellan 2 och 3 träffar i huvudet för att döda dem. Granater, de så kallade Gammon grenades är väldigt effektiva mot dem. Man slänger 3 eller 4 mot dem och tar skydd.

Allmänna svagheter: alla fiendesoldater måste ladda om ibland, passa då på att skjuta dem. Granater är alltid effektiva, speciellt i trånga utrymmen.

Guide till stationära motståndare, inklusive pansarvagnar.

MG42:or, finns ofta monterade i bunkrar eller i sandsäcksnästen (nests). De är dödliga vapen som lätt kan meja ned en om man inte är försiktig. De sköts av en eller flera soldater som även har vanliga vapen. Nästena är ibland delvis dolda, t.ex. i trappor på vissa av banorna, så man får se upp.
Svagheter: Olika typer av nästen:

Sandsäcksnästen: de är oftast öppna upptill, vilket gör det lätt att släppa ned en granat eller anfalla från ovan, t.ex. från ett tak.

Cement bunkrar (Pillboxes): dessa bunkrar är gjorda helt i betong som inte går att skjuta igenom, de enda öppningarna finns bak, en ingång, och fram, ett litet hål för kulsprutan. Man kan inte bara springa fram till en sådan bunker, man måste försöka gå från sidan, bunkern gör att kulsprutan har en begränsad svängradie, vilket betyder att den inte kan skjuta på ett mål nära och vid sidan av bunkern. Om man är träffsäker kan man försöka få in en granat på framsidan, men det är lättare att gå runt, om det går, och slänga in den från sidan.

Trappnästen: de här nästena är delvis dolda i trappor, öppningen är oftast i huvudhöjd om man tår nedanför trappan och gör ett stormningsanfall till ett säkert självmord. Man måste slå ut det innan man försöker med trappan, man kan t.ex. gå fram till bunkern från sidan och släppa in en granat eller, om man har turen att komma bakvägen, bara skjuta skytten.

Diverse monterade kulsprutor: dessa kulsprutor kan sitta lite varstans, t.ex. på ett räcke. Då de är relativt oskyddade är det bästa sättet att helt enkelt skjuta dem t.ex. med ett prickskyttegevär.

Kulsprutor monterade påvagnar (half-tracks): Dessa är svåra att komma åt, vagnen skyddar dem mot granater så det bästa sättet att bli kvitt dem är att skjuta dem, helst med att precisionsvapen.

Pansarvagnar (Tigers m.fl.): dessa mördarmaskiner på hjul,larvband, kommer alltid olägligt, precis när man landat eller när man inte hunnit hitta skydd.
Svagheter: Relativt långsamma, de är lätta mål för raketgevär. dessa är dock inte särskilt effektiva, och det kan krävas ett antal skott för att förstöra den. Ett bättre vapen är då Gammon grenades, om man i bästa fall hittar ett hus eller liknande att klättra upp i kan manöverösa pansarvagnen med Gammon grenades och sedan lugnt ducka och vänta på smällen.

Jag hoppas att detta kan vara till nytta för både nya och erfarna spelare av detta fantastiska spel, Lycka Till.

Fusket har betyget 7.5 (4 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 1 kommentarer:

Kvack666 den 20/02 -11 12:11
Bravo, den här guiden är toppen för dem som har dålig taktik bland annat. En rak 10!

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.