Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inHalo Wars

Xbox 360
Halo Wars
 • Genre
  Strategi
 • Releasedatum
  27 februari 2009
 • Utvecklare
  Ensemble Studios
 • Antal ägare
  73
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Guide: Några achievements

Inskickat av DayTripper den 06/06 -09 10:40

Tips om hur man får achivementen "Big Al's Scooter" och "Penny Pincher" under 10 minuter, alltså går det snabbt men man får bara 20 G av båda tillsammans.

Börja med att välja skirmish och sedan deathmatch, byt till den minsta banan som finns (tror att det är banan Chasms på 1v1 player). Spela som Sgt. Forge och sedan byter du svårighetsgraden till Heroic och din motståndaren till Cpt. Cutter, starta spelet. Genast när spelet börjar bygger du ett Vehicle Depot, Air Pad och en Barrack. Så fort Vehicle Depot är klart bygger du 2 stycken "Grizzlys" (färdigt uppgraderade Scorpions). Så länge du väntar på att Air Paden blir klar kan du bygga turrets runt din bas. Sedan när Air Paden är klar bygger du en "Vulture", och till sist så fort din Barrack är klar bygger du 3 spartans.

När du har dina spartans klara tar du hela din armé och attackerar dina fiender. Döda först alla gubbar de har och spräng sedan deras huvudbyggnad. När deras bas är förstörd vinner du antagligen inte genast, lämna en spartan kvar vid den förstörda basen och ta resten av gubbarna till den lediga basen några klick snett uppåt. Eftersom man spelar på Heroic så kan fienderna tagit över den också, men det är bara att förstöra den. Efter det vinner du, men om du inte gör det betyder det att dom har t.ex. en Wart Hog kvar som samlar resurser. Vänta en liten stund och deras sista gubbe kommer att möta någon av dina trupper. När den är död får du båda achivementsen på en gång.

(detta kommer bara ta 4 - 7 minuter + bygg inte mera trupper än 10)

Fusket har betyget 4.33 (6 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 1 kommentarer:

Halolife2000 den 16/06 -09 17:03
Skön guide, hjälpte mycket!

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.