Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inHalo Wars

Xbox 360
Halo Wars
 • Genre
  Strategi
 • Releasedatum
  27 februari 2009
 • Utvecklare
  Ensemble Studios
 • Antal ägare
  73
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Guide: Achievements-guide

Inskickat av Djerfan den 23/03 -09 10:33

Detta är en guide till större delen av de achievements i Halo wars som kräver att du utför en uppgift tex att döda 50 grunts med ramming attacken som warthog på första banan. Ett tips e att köra banorna på Easy för att det ska gå så lätt som mäjligt.

Level 1 : Everything´s better with bacon

Döda 50 grunts med "ram" med warthog

E inte en jättesvår achievement, men bästa sättet e att gå med en warthog i taget och döda gruntsen. Med ram menas att trycka på Y-knappen och använda enhetens special attack.

Level 2: Endless fun

Förstör alla methane tanks

Ta forge och kör över rampen i den norra delen av basen. När du når en flygplatta, gör du som hon säger och du får typ 3 enheter till med marines. Ta med dig två och skicka tillbaka resten till basen. Fortsätt norrut tills du når ett ställe med en massa cisterner som sprängs om man skjuter på dem. Skjut sönder alla som finns i det norra området, det finns några bakom två sköldar också. Sedan rör du dina styrkor till öster om basen(ej säker på exakta området men tror i öster) där de sista tankarna finns.

Level 3: Covenant "hot drop"

Döda minst 5 covenant enheter med energibron

Detta är en av de achievements som jag inte vet hur man får.

Level 4: The real winner

Rädda Adam

I början av den fjärde banan ska du röra dig norrut där du kommer att hitta en blackbox(OBS detta är inte en guide för black boxes) samt en knapp. När du trycker på knappen kommer en person att komma ut ur ett av husen. Det är Adam. Eskortera honom till ett av planen och klara sedan banan för att få achievementen.

Level 5: Hes got the jack

Borda 5 fientliga fordon

För att du ska kunna göra detta är det smidigaste att använda de tre spartans man har från början till att ta tre stycken. Detta gör du genom att trycka på Y med spartans på ett fordon. Mot slutet av banan kommer ett stort antal spartans att ansluta till dig , ta två av dessa och ta två fordon till och achievementen e din.

Level 6: Rhino hugger

Skydda alla rhinos

Ja rätt logiskt, skydda alla rhinos samtidigt som du försöker få ut fler till de resterande positionerna. Kul, nej. Svårt, definitivt.

Level 7: Micro manager

Förstör inte någon "Power node"

Den här achievementen kan mycket väl vara den svåraste av dessa då Scarabens huvud rör sig väldigt fort om man inte förstör power nodesen. Plus att scaraben långsamt bränner sig igenom den vägg av hus som skyddar din bas. Det bästa är att Anfalla hela tiden, bygg nya armeér och anfall anfall anfall. Det bästa är Cobras.

Level 8: Ramblin man

Använd elephantsen till att träna 100 enheter.

Vänta tills du tagit dig igenom brute armén i början av banan och tills du fått en bas som kan ge dig pengar. Sedan är det bara att träna enheter hela tiden från elephanten. En bra sak med detta är att du slipper bygga en barrack.

Level 9: Sweet naptime

Slå ut alla colonier på en och samma gång

Ännu en av de jag inte vet nåt om, men jag tror att det kan räcka att alla är så att säga, sovande för att det ska räcka.

Level 10: The procrastinator

Stör alla tractor beams.

Denna achievement kan vara nödvändig för att ens klara av banan då detta gör att tiden stannar helt. Den första finns en bit norr om din bas. Åk dit med en Gremlin som kommer att störa den. Problemet e att jag inte vet några fler.

Level 11:Battened down the hatches

Rädda alla "Airlocks"

Den e inte allt för svår att få. Bygg upp turrets överallt och sprid ut dina trupper över hela skeppet så går det rätt lätt.

Level 12: Handy with tools

Reparera kärnan inom 4 minuter

Bygg många cyclops och Hawks, mest cyclops. Sätt cyclopserna i arbete på kärnan och hoppas på det bästa.

Level 13: Beaming with pride

Förgör 25 enheter med scaraben

Inte heller så svårt ta över scaraben i slutet av banan. Gå igenom teleporten i norra delen av banan och förgör fienderna där. Det borde räcka och bli över.

Level 14: Didnt get to second base

Bygg ingen andra bas

Se ovan, bygg helt enkelt ingen andra bas.

Level 15: Thinking about my doorbell.

Öppna dörrarna i rätt ordning

Jag vet ärligt talat inte vilken ordning som e den riktiga ordningen men jag tror att det som finns i mitten av banan kommer att öppa sig om man gör det rätt.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Tack och kopiera inte.

P.S Bungie rulesD.S

Fusket har betyget 4.4 (5 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 6 kommentarer:

zaijman den 04/04 -09 21:38
level: 5
borda 6 fordon

Halolife2000 den 15/04 -09 20:04
Bra guide, men Covenant hot drop klarar du genom att stänga av ljusbron som du maste sätta pa när gubbar kommer efter dig, och den sista genom att öppna de dörrar som är markerade med en pil i ordning. Annars skön guide.

DayTripper den 03/06 -09 11:25
Ett tips till det Halolife2000 skrivit, med hjälp av att sätta på ljusbron och stänga av den kan man också döda 45 hunters som behövs för att få skullen Cowbell på banan. Men mycket bra guide.

Djerfan den 19/07 -09 21:42
Halolife2000, jag kom på det också, men jag visste inte hur jag skulle ändra guiden så...

Left4Dead den 26/12 -09 16:42
På första banan (everythings's better with bacon) så är det bättre att köra på Heroic för annars räcker inte gruntsen till, för det finns exakt bara 100 på banan.

halodemon den 07/11 -10 15:18
vad är halo wars jag spelar halo 3

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.