Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Call of Duty: Modern Warfare 2

Xbox 360
Call of Duty: Modern Warfare 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    10 november 2009
  • Utvecklare
    Infinity Ward
  • Antal ägare
    134
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 9.6

Fler fusk

Guide

Inskickat av hampe_100 den 13/08 -10 11:48

Om ni vill veta en bra Search & Destroy teknik så läs nedanför.
En bra S&D teknik är förstås att rusha. Här är några bra tips på att rusha:

Första vapen: När jag rushar så gillar jag att välja ett vapen med ljuddämpare och hög mobilitet. Mp5k, UMP.45 eller P90 är några bra val.

Andra vapen: Det finns många bra andrahandsvapen för att rusha, men jag gillar att använda shotguns t.ex. Ranger akimbo, Striker med Extended mags eller grip eller M1014 med extended mags eller grip. Dessa vapen är kraftfulla och som sagt har hyfsad mobilitet som är nödvändigt för rushning.

Equipment: Det är inte många equipment som är bra för att rusha men det bästa är nog Semtex eller Blast Shield. Jag däremot använder en Claymore som jag plantar efter vägen jag rushar på.

Special Grenades: Stun grenades är det bästa valet.

Perk 1: Marathon Pro är nog den viktigaste och nödvändigaste perken för att rusha. Du kan sprinta hur länge som helst och med pro så kan du ta dig över hinder och objekt snabbare.

Perk 2: Lightweight är väldigt nödvändig när du rushar för att du springer snabbare än vanligt och med pro så får du högre mobilitet, och det är väldigt bra!

Perk 3: Det finns några val på den tredje perken men Ninja Pro får du nog mest nytta utav. Om du nu inte vet vad den gör, så gör den att du inte syns på fienders Heartbeat sensor, och med pro så hörs dina fotsteg 75% mindre. Det är nog pro som gör den nödvändig att ha.

Deathstreak: Jag tycker inte att den är nödvändig för jag får aldrig 3 deathstreak, speciellt inte i Search and Destroy, men painkiller är nog bäst när du rushar.

När du rushar kommer du till motståndarnas sida av banan så snabbt, att dom inte är beredda på att du ska vara där redan. Alltså, blir de överraskade när du dödar dem och dom hinner oftast inte agera så snabbt. Och rusha är inte bara effektivt, utan kul också. Om du är ny på det här så har du säkert rätt så hög risk att dö men om du tränar på att ta olika vägar så har du ännu större chans att få mer kills, och mer kills = mer skojj, levlar och erfarenhet :)

Hoppas denna "guide" hjälper vissa av er och kom ihåg att ha kul också! Du kan ju självklart också experimentera med andra vapen, perks och equipment. Ha kul med att rusha!

Fusket har betyget 4.38 (8 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 3 kommentarer:

lamboghini den 17/08 -10 14:29
gillar det men kör på ps3
smart också ska testa

tevez32 den 26/04 -11 09:34
väldigt bra guide ger såklart en 10

Lajban97 den 04/11 -11 13:42
Lightweight PRO gör inte så du får högre mobilitet -.-.
Det gör så att du siktar in snabbare  efter att du sprungit -.-

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.