Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Call of Duty: Modern Warfare 2

Xbox 360
Call of Duty: Modern Warfare 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    10 november 2009
  • Utvecklare
    Infinity Ward
  • Antal ägare
    134
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 9.6

Fler fusk

Tips

Inskickat av SOREpower22 den 05/05 -10 00:13

Tips för egen vapen-klass för t.ex. Xbox Live:

Om du ska ha en sniper sp kan man ju välja att köra på två sätt:

Att "campa" och skjuta alla fiender man ser och att vara lite mer aggresiv och springa fram och skjuta. Om man väljer att vara aggresiv så bör man ha en kulspruta som andrahands-vapen, t.ex. PP2000 eller TMP, ifall det skulle bli närstrid. Ha helst "Scavenger" perket, eftersom andrahands-kulsprutorna har dåligt med ammo. Om man "campar" så kan man ha vad som helst, men det är fortfarande bra att ha en kulspruta som andrahand-vapen.

Mitt favo-vapen är Famas. Den skadar ganska lite, men eftersom den skjuter tre skott per salva och på så vis har en väldigt bra accuary så är den ett väldigt effektivt vapen. Ha helst alltid Red dot sight, Holographic Sight eller ACOG Scope på ditt vapen, om du inte är väldigt skillad att ha utan dem.

Jag ser Assault Rifles som det mest effektivaste vapnet, båda för små och stora strider. Sub Machine Guns är ett effektivt närstrids-vapen, och den har full mobilitet, alltså att du kan röra på dig väldigt snabbt.
Light Machine Guns är bara bra vid storstrider eller om man ska supportera en annan grupp men  Assault Rifles eller Sub Machine Guns.

Riot Shield är väldigt bra om man går i grupp. Där igen ska man helst ha en kulspruta som andrahand-vapen och "Scavenger" perk. Ha helst throwing Knife som Equipment, den dödar fienden snabbt om man träffar och får dig att sänka skölden i bara någon sekund. Dessutom kan man plocka upp den igen. Ett av det enklaste sättet att dö på är av explosiva saker när man har Riot Shield, så ha Blast shield. Utan den och en Semtex fastnar på din sköld, så dör man, men med den så överlever med lite liv kvar. Det är också viktikt att ducka, så att fienden inte skjuter dig i benet.

Hur man tacklar någon med Riot Shield.

Om fienden inte duckar, skjut honom i benet. Om han duckar, så rör han på sig mycket långsammare, och då har du en chans att springa bakom honom och skjuta honom. Annars så ska du försöka att lägga explosiva saker bakom honom, inte framför, då skyddar skölden honom.
Du kan även slänga en flash granade elled Stun granade och sedan sbrenga och kniva dem bakifrån.

Många säger att "Termal Sight" är ett noob-sikte. Den är faktiskt ganska användbar, då man kan se igenom rök och lättare se fientliga krypskyttar som kryper omkring i gräset.

Om du vill testa lite attachments till vapen men tycker det är för svårt att få tillräckligt många kills, gör såhär: (Kräver två hand-kontroller samt två profiler)
Gå In på Multiplayer, Split Screen Och logga in båda profilerna. Ta det vapnet du vill uppgradera med din ena gubbe och starta matchen utan någon speciell tid. Ta helst en lite bana. Sen går du bara och dödar den andra gubben med det vapnet du ville uppgradera. Sen rullar alla attachments på och man kan testa dem hur man vill.
OBS: Alla attachments finns inte när man kör live sen, men man kan använda dem om man kör system link.

Fusket har betyget 4.67 (3 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 2 kommentarer:

SOREpower22 den 05/05 -10 07:05
Vet att jag stavade lite fel ibland, t.ex. Skrev jag "sbrenga" istället för " springa".
Hoppas ni har nytta av  tipsen.

mrharping den 19/06 -10 17:20
en sak bara, om man är sniper ska man ha sleight of hand (pro) då du laddar om snabbare och med pro siktar snabbare

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.