Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Tony Hawk's Underground 2

Playstation 2
Tony Hawk's Underground 2
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    4 oktober 2004
  • Utvecklare
    Activision, Neversoft Ent.
  • Antal ägare
    145
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 7.7

Fler fusk

Guide

Inskickat av Fuska-nu den 03/02 -10 21:17

Några hemliga ställen som man kan skejta på.

Berlin:

Det finns en galleria på banan. Om man inte kan komma in i den, så ska man klara uppdraget "Grafitti Skillz" med Grafitti Tagger. Om man inte har hittat Grafitti Tagger så finns han bredvid gallerian. Han står uppe på en huskant nästan längst upp. När man har honom ska du gå till den bombade kyrkan. Där står det en som vill prata. När man har kommit upp dit man skall, så finns det en vägg med Gud och Maria med mera. Nu ska man klottra överallt på väggen (triangel). Det du har gjort kommer snart försvinna men fortsätt bara. Var säker att du inte missar något när du klottrar (grafitti) annars kanske det inte kommer att fungera. När du har gjort det så kommer det komma en film om när dörrarna öppnas. Sen är det bara att gå in. Du får även 50 poäng om du klarar det.

New Orleans:

Hur man gör så att massa zombier tar över stan: Gå till kyrkogården och grinda bort all dödskallarna på alla fem kistor. När du har gjort det så kommer det komma fram en film när Voodoo Doctor kommer på en trehjuling. Nu är det kaos i stan. Du kan också ta honom och göra uppdrag med honom. Om du vill ha en normal stad igen så finns det ett uppdrag som han har som heter "Save Nawlins". Du får följa instruktionerna om du vill ha en normal stad. Du får 25 poäng om du gör detta. Om du räddar staden (Save Nawlins) så får du 100 poäng.

Pro Skater:

Om du bara kan skejta i rymdskeppet i banan så kan du få hjälp att komma till två andra ställen. För att få en port till templet så måste du få bort rymdskeppet. Om du letar högt upp på väggarna så kommer du nog märka att det finns två röda knappar på väggen. Det finns rails som du kan grinda på och sen när du kommer till väggen så gör du Sticker Slap. Gör det på båda knapparna. För att komma till helvetet så går du in i templet och kommer upp på övervåningen där finns det en grind som är formad som ett U. Det finns två rep som sitter fast i grinden. Grinda på grinden och då kommer statyn ramla ner och då kommer du till helvetet.

The Triangle:

I Mitten av banan så finns det ett berg som man kan spränga. Om du vill spränga berget så åker du runt det. Då kommer du hitta en krashad helikopter. Bredvid helikoptern så finns det två missiler. Grinda på den nedersta missilen och då kommer det komma en film om när berget sprängs (lite). Det kommer att finnas två ingångar och man kan skejta där inne. Det finns också två hemliga gaps där.

Fusket har betyget 7 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.