Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Tony Hawk's Underground 2

Playstation 2
Tony Hawk's Underground 2
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    4 oktober 2004
  • Utvecklare
    Activision, Neversoft Ent.
  • Antal ägare
    145
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 7.7

Fler fusk

Tips

Inskickat av Fuska-nu den 29/12 -09 19:56

I Story Mode i Boston, så får man poäng om man hittar Ben Franklin och en Secret Skater. För att hitta Ben Franklin, så går du till ett slott, eller ett stadshus, eller vad det nu är för något. (När du börjar skatea på banan så kommer du se huset efter några sekunder.) På sidan av huset, så finns det ett fönster; hoppa in i fönstret med hjälp av en ramp nedanför och där inne står han.

För att hitta Secret Skatearen i banan (eller Jesse James), så finns det en krog som du kommer se när du börjar skatea i banan. Gå ner till krogen, och där nere står han. Jesse James har inte en skateboard, när du skatear med honom så kommer han ha en motor. Du får veta vad han har när du hittar honom.

-----

Det finns ett väldigt bra sätt om man vill ha mycket poäng när man spelar.
Först fuska så att du får perfekt railbalans (koden heter straightedge) och aktivera det när du spelar. Börja grinda i en pool och tryck på cirkel, fyrkant eller trekant till cirkel, fyrkant eller trekant snabbt. Alltså tryck på en fallfri knapp av dom här till en annan fallfri av dom som står här snabbt så byter du grind trick. Håll på så här jättelänge och du kommer att få jätte mycket poäng.

Du kan även göra samma sak med manual och lip tricks. I rail fusket så ingår perfekt lip men det finns inget manual fusk så du får helt enkelt göra med dom andra sätten om du inte är bra på att balansera.

Fusket har betyget 4 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.