Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inLegaia 2: Duel Saga

Playstation 2
Legaia 2: Duel Saga
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  1 oktober 2002
 • Utvecklare
  Eidos Interactive, Contrail
 • Antal ägare
  23
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 9

Fler fusk

Tips

Inskickat av _Jasso_ den 14/09 -07 09:17

Här är en lista på vart alla "Heaven's Secrets" finns.

Den första finns i Nohl

Kommer du ihåg att du har fått en Pedometer (den saken som räknar stegen) av den där tanten som står och säljer saker i Nohl? I så fall när Pedometern har räknat ihop till 50,000 steg så ska du gå till henne och prata med henne. Du behöver inte köpa något.


Den andra finns i Nohl

För att få den här så måste du gå till Maxel som står längst ner i byn och slå honom i en Sidejumpingduel. Då kommer du får namnet "Sidejumper"

När du gjort det ska du bege dig till Tanza. Sen ska du gå till Balzac, han som står framför det första huset på höger sida. Slå honom i en ”side jumping duell” så kommer du få namnet "Sidejump Hero"

Sen ska du bege dig tillbaka till Nohl. Där ska du möta Dein i en Sidejumpingduel. Han står längst upp i byn. Jag måste varna er han är inte lätt för han kan komma upp i hela 78 hopp i en duel. Men när du slagit honom så kommer du få namnet "Sidejumping King" och så kommer du få en Heavens Secret.


Den tredje finns i Yuno

För att få den så måste du skaffa alla inredningssaker och sätta ut så mycket det går i rummet. Visa det sedan för Maya så kommer hon ge dig en Heavens secret.


Den fjärde finns i Yuno

Den här gången ska du inreda rummet så att Maya gillar det. För att göra det så måste du sätta in de här grejorna i rummet:
Futon bedding
Diamond temple
Tatami mats
Wooden table
Jinjaro plant
Tekecha plant
Shigeza's bansai
Rixelian plant
kodama's Bansai
Donjak
Meow Kitty


Den femte finns i Kravia

Den får du när du klarat alla uppdrag i The Hunters Guild. Men för att få tillgång till alla uppdrag så måste du gå till Demiurge Tower och klara den första bossen.


Den sjätta finns i Tanza

Det här är nog den svåraste Heavens secret att få tag i.
Först ska du gå till han som står vid risfälten och möta honom i en ”planteringsduell”. Slå honom i en duell med en tid under 22 sekunder.

Sen ska du gå till Pai Pai. Det är hon som står i ståndet jämt nedanför och säljer mat. Möt henne i en duell och få en tid under 16 sekunder. Då kommer du få namnet God of Rice och så får du en Heavens Secret.


Den sjunde finns i Darek's Haunt

Den här kan vara lite svår och kräver en del träning.
Gå till personen som man kastar knivar hos och få ihop 50,000 poäng. Då måste du få ca 35 kast på raken mitt i prick. Efter det så kommer han att ge dig en Heavens secret.


Den åttonde finns på Porochon.

För att få den här måste du klara av Dream Match i arenan. Det kanske låter lätt men det är det inte är, för på den sista ronden så kommer du att få möta Stiel och han har ca 1.4 miljoner i liv. Slå honom och så kommer du få en Heavens secret.


Den nionde finns på Jinga

I huset längst inne i staden finns den så kallade Centurion Challenge. Den består utav 100 ronder. Klara alla ronderna och så kommer du få en en Heavens secret.


Den tionde finns på Jinga

I det huset som Centurion Cchallengen finns så finns det en tant. När du fått ihop alla (45) nicknames som går att få så ska du prata med henne. Då kommer hon att ge dig en Heavens secret.


Den elfte finns i The Supreme Weapon Shop

Prata med personen som sitter bredvid han som säljer saker. Han kommer att vilja sälja en Heavens secret till dig för 1 miljon kronor.


Den tolfte finns i The Ultimate Armor Shop

Det är samma sak med den här som med den som finns på the Supreme Weapon Shop.


Den trettonde finns på Gordinar Island

När du gått in i grottan så ska du ta till vänster. Sen på vänstra sidan i väggen finns det en kista i den ligger det en Heavens secret


Den fjortonde finns i Demiurge Tower

Gå in i tornet åk sedan ner för den första hissen ta sedan till höger följ vägen tills du kommer till en grotta. Gå in i den. Gå sedan norr ut tills du kommer till en annan hiss. Åk ner för den. Följ sedan vägen tills du kommer ut ur grottan och sedan in i en annan. Följ den här vägen ända tills du kommer till en stege som sitter i väggen. Gå upp för den. Ta sedan till vänster tills du kommer till en kista. Där finns en Heavens secret.


Den femtonde finns i Demiurge Tower.

För att få den måste du ha fått alla nycklar. Gå sedan så långt tillbaka som du bara kan då kommer du komma till en hiss. Den hissen kommer skjutsa ner dig igen om du försöker kommer längre upp. I alla fall åk upp med den ta sedan till vänster och vips så har du hittat en kista med den sista Heavens secret.


Det var allt. Hoppas ni har nytta utav detta
/ _Jasso_

Fusket har betyget 9.67 (3 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.