Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inLegaia 2: Duel Saga

Playstation 2
Legaia 2: Duel Saga
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  1 oktober 2002
 • Utvecklare
  Eidos Interactive, Contrail
 • Antal ägare
  23
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 9

Fler fusk

Guide

Inskickat av kevin93 den 05/07 -05 11:56

För att komma till sista bossen som heter "infinte one" måste du klara dig igenom hela "demiurge tower" och få alla gems.Vilket betyder du måste döda alla tre wicked crystals som ligger i grottor i demiurge tower.När du gjort det ska du hitta en enorm port med tre hål i sätt alla gems i de tre hålen kommer porten och öppnas.Nu ska du möta Avalon du känner säkert igen han du möter han tidigt i spelet där han hette "Gold Eyes".
När du besegrat han kommer han att återupplivas ska du besegra han igen då kommer du till "infinte one" han är vit och fusionen av Avalon och hans orgin.Följande attacker kan han:

1.Oblivion light: gör T.ex om du har gjort gospel med Rivas använder han oblivion light för att ta bort en på maya kommer hon inte ha den kvar.
2.Destruktive fist: den här attacken är dödlig han använder sin han och sen BOOM offret har bara ett hp kvar!!
3.Worst nightmare: den har typen av attack är en status attack offret bli förstenat!!
4.Appearence time: detta är en skadlig attack den skadar alla minst 800hp.
5.Lightning hand: den här attacken gör stor skada på en person.

"infinte one"s försvars egenskaper
1.Halve Normal: normala attacker halveras
2.Halve special: mp attacker halveras

Hur jag besegrar "infinte one"
först och främst ska du ha Lang,Maya (Hon e viktigast) och sen din starkaste person av resten
Det är en fördel att lära Maya forbidden rite och glorious mercy med Rivas.Sedan ska du ha minst 25 petrify cure och 10 reveal bottle och 10 berserk cure.Uppgradera Langs vapen till minst overkill och ge Maya sin näst bästa robe.Sedan ha ett bra vapen med din tredje person.

Strategin som fäller "Infinte one"

Satsa på offensiven första rundan.Nästa runda se till att heala alla och spar på Mayas MP.Nu byt strategi maya är en Försvars person nu.Lang och din tredje person får attackera.Om alla har 1000hp kvar är det nödvändigt att ge dom liv med glorius mercy eller forbidden rite.Du spar på MP om du använder glorius mercy men om du känner för att attackera gör det med forbidden rite.men du slösar MP men för delen e som glorius mercy att alla får fullt liv plus att Maya får göra stor skada.
Om Maya Dör använd reveal bottle på henne med den som skadar minst.Om nån blir förstenad använd petrify cure.Om Den starkaste blir berserk blir det problem!. använd genast berserk cure med Maya anars kan offret attackera Maya!.använd bara Mayas MP till liv magin och mystic arts.Håll på sådär ett tag och du har besegrat sista bossen!

Fusket har betyget 1 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.