Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Tomb Raider 3

PC
Tomb Raider 3
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    30 november 1998
  • Utvecklare
    Eidos Interactive, Core Design Ltd.
  • Antal ägare
    114
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.9 -

Fler fusk

Tips

Inskickat av fai den 06/07 -06 12:49

Tomb Raider III
LARA'S HEM - Lära sig knepen

Uppdaterad 1999-02-28
Jag avslöjade inga detaljer i Lara's Herrgård i den förra lösningen för att det fanns inte mycket att avslöja. Denna gång är hennes herrgård nästan en mini-nivå i sig själv. Det finns mycket att göra och många små pussel att lösa. Hennes trädgård har ändrats så det ser lite annorlunda ut sen förra spelet. Lara har också modifierat inomhus.

Du startar i sovrummet och vapenrummet är olåst denna gång. Öppna det och plocka upp asken med tändstickor, gå sedan till den stora trappan. I andra hörnet finns en dörr som leder till vindsrummet ( samma som i förra spelet ). Gå in i den mörka vinden och tänd en tändsticka för att hitta en låda som du kan trycka på två gånger. Gå nu tillbaka ner till biblioteket - rummet bredvid piano och TV-rummet.

När du kommer in i biblioteket, vänd dig till höger och hitta boken som sticker ut från hyllan. Dra i den så slocknar brasan och det är säkert att gå in där och klättra upp. På toppen, flytta en låda till och ta flera tändstickor. Du borde nu se en hall. Dra i handtaget så öppnas en dörr en liten stund.

Dörren du öppnade är där nere i hallen som leder till träningsrummet. Du måste använd alla genvägar och snabba hopp du kan för att komma dit. Här är min snabbaste väg:

Efter att du har dragit i handtaget, spring hallen fram till vinden och nerför trapporna till 2:a våningen. När du kommer ut genom dörren, hoppa över räcket och fortsätt springa nerför trapporna och sväng höger. Börja springa snabbare till gymet, använd springa snabbt knappen. Spring igenom dörren innan den stängs.

Så länge du använder springasnabbtknappen ( endast när du springer rakt fram ) borde du inte ha några problem att klara det till källaren. Du hittar en låda som du kan flytta under hålet i taket och dra dig upp till hallen. Följ gången till akvariet och ta en simtur med dina fiskar för att leta reda på nyckeln till racerbanan i trädgården. Sätt nytt rekord nu !

Innan du lämnar hennes hem kanske du vill hitta det andra hemliga rummet ? Gå till swimmingpoolen och tryck på knappen bakom dykplattformen. Den öppnar en dörr i foajen och där finns ett handtag. Dra i handtag och en dörr direkt bakom dig öppnas en väldigt kort stund. Du behöver springa och göra en dykande rullning under dörren innan den stängs. Snygg trofe´ över eldstaden !

Utomhus, finns en del nya saker att göra. Hinderbanan har blivit modifierad så Lara's nya rörelser kan tränas. Det finns en skjutbana där betjänten går omkring i en Kevlar väst, stridshjälm och en sköld . Du kan skjuta ner honom, men du kan inte döda honom.

Det är allt (eller allt jag har hittat att göra ). Utforska herrgården så mycket du vill och när du är redo för det riktiga spelet, gå till huvudgrinden och tryck på knappen.

Fusket har betyget 1 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 2 kommentarer:

playstar den 15/08 -07 16:22
hur får man tag i pistolen då?

playstar den 17/08 -07 20:45
vilken är springa snabbt knappen?

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.