Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inRuneScape

PC
RuneScape
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  4 januari 2001
 • Utvecklare
  Jagex Ltd.
 • Antal ägare
  1849
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 7.3

Fler fusk

Guide

Inskickat av Fuska-nu den 29/05 -08 16:34

En del av er kanske tror att alching är den enda bra vägen att levla magic. Men så är det inte!

Här kommer massor av möjligheter med både bra och lite mindre bra alternativ.
Det finns även dyra, och billiga ... allt för att passa till din budget!
Det är dock rekommenderat att ha 5 miljoner + för att kunna träna effektivt, och drygt 50 miljoner om du planerar att ta 99 utan avbrott.

HIGH LEVEL ALCHEMY [LOW LEVEL ALCHEMY, EJ REKOMMENDERAT!] - Den mest populära spellen, och troligtvis den bästa. Du förlorar inte särskilt mycket gp och det är enkelt att skaffa sakerna så att du kan alcha. (Nature rune + ett valfritt item, oftast någon form av Longbow, eller Dragonhide body.)

STUN [CURSE] - Det här är en snabb men ett väldigt dyrt sätt att träna med. Vad du behöver är en Mud staff och Soul runes, du behöver väldigt låg magic bonus.
Exempelvis:
Rune armour med Dragonhide vambraces. Sedan står du bara och kastar magin på ett låg levlelat monster och spalshar (misslyckas med magin) om och om igen, men du får fortfarande den korrekta XP'n.

SUPERHEAT ITEM [INGET ANNAT ALTERNATIV] - Det är inte en särskilt bra väg att skaffa 99 magic med, men varför inte kombinera smithing med magic?
Det är helt klart värt det om du ska smälta mithril eller något bättre. Det kanske är svårt att få tag i materialen, men om du får coal från ditt kungadöme så ska du inte sälja det!
Köp mithril/addy ores (från grand exchange, eller använd Jagex forum.), superheata till bars och gör till bolts eller plates och sälj, du förlorar inte särskilt mycket på det även om du sålt coal + att du får magic OCH smithing xp.

LVL-6 ENCHANTING [ALLA LÄGRE ENCHANTMENS FUNKAR EXAKT LIKA BRA, MEN MINDRE XP] - En simpel och väldigt snabb väg att skaffa XP i. Allt du behöver är massor av Cosmic runes och en Lava battlestaff. Vad du gör sen, är att gå till magic training arena och går in i 'enchantment' sektionen, sedan tar du bara någon hög med saker och enchantar vad du får.
Sedan stoppar du in föremålet i hålen i mitten, det är väldigt bra därför att du inte behöver vänta särskilt länge på att de ska byta.

CAMELOT TELEPORT [DE ANDRA TELEPORT SPELLSEN, DÄR MAN ENDAST ANVÄNDER EN LAW RUNE] - Allt du behöver är en Air staff och massor av Law runes. Sedan telar du bara massor av Camelot teles, det är nästan lika snabbt som alching men du förlorar mycket mer pengar för att du behöver massor av laws. Ifall du bara suktar efter level 55 så duger det helt klart, men det blir dyrt i längden.

PEST CONTROL - Det är helt gratis, men det är en av de tråkigaste vägarna och är inte ens bra de här dagarna, eftersom uppdateringen vi alla älskade förstörde det helt ... men varför inte gå hit och kasta lite spells?

ATTACK SPELLS - Välj en spell som passar din budget, det spelar ingen roll vilken spell du använder eftersom det här är väldigt roligt.
Du kan kombinera det med massor av minigames över hela rs. Det är ganska dyrt men den allra mest roliga.
För att tjäna lite pengar så kan du ställa dig med fire strikes på en blue dragon, och ta upp hides och bones.

MAGIC TRAINING ARENA - Ifall du inte kastar attack spells så anser jag att du ska göra det här, du tjänar massor av pengar. Du behöver en Air staff + Laws, Natures för alchemy och Bones -> bananas, du behöver även en Mud staff för Bones -> bananas, men du kan också använda en earth eller water staff med tillhörande runor, för du behöver inte använda särskilt många sådanna spells.
Du behöver också Cosmics och en Lava battlestaff för lvl-6 enchant spell.
Sedan behöver du bara köra 4 små minigames för att få 4 olika sorters poäng som du byter in mot Infinity robes eller Wands.

BARRAGE/BURST - VÄLDIGT DYRT, VÄLDIGT ROLIGT. Du använder det exempelvis i cw eller fight pits, det är en väldigt snabb och dyr väg att få magic xp på. (Mest på kul, knappast för XP.)

Stå med Ahrims robes och kasta blood barrage eller burst på bandits i puben, eller kasta barrage/burst på monkey skeletons med protect from melee on, men det är kanske inte ett jättebra alternativ för det är så dyrt. Det är dock den överlägset bästa XP / hour och du kan utan tvekan få 100k experience i timmen vid Monkey skeletons.

LASSAR TELEPORT - En väldigt dyr väg att träna magic på, men är även väldigt effektivt eftersom du får 72 XP per spell. Stå med en Water Staff, och kasta spellen. Notera dock att du måste ha klarat ut Desert Treasure och vara på Ancient Magicks.

Notera!
Använd inte bara ett av de där tipsen för att träna mage, använd så många du kan så du inte tröttnar på det.
Lycka till!

Fusket har betyget 4.17 (12 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 4 kommentarer:

Dubster1994 den 05/06 -08 22:29
Du glömmer bort ett annat alternativ, Fists of Guthix, där kan du köra t.ex. 300 fire waves (vilken annan attackspell som helst) under 10 minuter, gör så du splashar hela tiden så den du möter inte dör.

pokesuper den 09/06 -08 13:38
äntligen nån som är hyffsad bra i rs :) men jag har redan 99 magic så det e lugnt bra guide för övrigt!

WildyOwns den 21/06 -08 16:25
Jag spelar också RuneScape!

fulixi den 16/03 -09 14:51
Jag gillar din guide..:)

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.