Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inRuneScape

PC
RuneScape
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  4 januari 2001
 • Utvecklare
  Jagex Ltd.
 • Antal ägare
  1849
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 7.3

Fler fusk

Guide

Inskickat av Tobb den 20/03 -09 14:49

Dragon slayer

VIKTIGT: Du måste vara minst 32 i questpoint!

Belöning: 18.650xp i strength (styrka) 18.650xp i defense (försvar) och så kan du ta på rune platebody och green dragonlather body som du kan få köpa från Oziach och från andra spelare. Pris: rune platebody ca.50.000. Och green dragonlater body 5-10k. Och 2 questpoint.

Armor rekommederad: rune full med adamant platebody och rune scimmitar.

Vad du behöver:90 steel nails (stål spikar),3 planks (plankor) du hittar i wilderness,2000gp,magic lvl 33 så du kan göra teletecnin grab har du inte det går det bra med 10.000gp extra och en unfired bowl. Hur du gör en sånn kommer här. Du ska vara 7 i crafting. sen så ska du gå och hugga en clay och sedan tar du en hink och fyller den med vatten.,Sen häller du vattnet på din clay så blir den till soft clay. Då går du till barbarian willage till det huset där det finns en stor sak som brinner det finns någonting där som heter shovels du ska använda din soft clay på den då kommer det upp någonting som frågar vad du vill göra välj unfired bowl så har du en. En bit silk (silke), en lobster pot du kan köpa i fiskeaffären, och en wizzard's mind bomb som du kan köpa i Falador bar.

Du startar i champion's guild mitt emot stencirkeln i Varrok. Sen ska du prata med the Champion's guild master han säger åt dig att gå och prata med Oziach

när du har kommit till oziach (hans hus är i edgeville), ska du fråga om rune platebody och var Anti dragon shild finns och om kart bitarna han ger dig nyckeln till Melzar's maze

Om du använder magic eller ranged måste du bara döda Wombrain och använda teletcnin grab på kartan annars ska du prata med honom strunta i gallret och säg att du vill köpa kartbiten för 10k. obs. Wombrain finns i fängelset i port sarim.


Gå till the Oracle på Ice-mountain. Ta med dig ditt Silke (silk), Wizard's mind bomb, Unfired bowl, och din Lobster pot. Hon kommer berätta för dig om en dörr i Dwarven Mines. Gå ner dit. Dörren finns i den östra delen av gruvan. När du går i genom dörren kommer ditt Silke, Wizard's mind bomb, Unfired bowl, och Lobster pot att försvinna. Öppna kistan och leta i den. Du hittar en del av kartan.

Gå till banken och hämta mat. Gå sedan till Melzar's Maze (söder om Crafting Guild). Använd nyckeln du fick av Oziach (Maze key) på dörren. Döda några Giant rats tills du får en röd nyckel (Red key). Använd den på den nordvästra dörren. Gå upp för stegen.

Döda spöken (Ghosts) tills du får en orange nyckel. Använd den på den andra dörren från norr.

Döda skelett (Skeletons) tills du får en gul nyckel. Använd den på den sydvästra dörren. Klättra ner för stegarna tills du kommer till några zombier.

Döda zombier tills du får en blå nyckel. Använd den på dörren till nordväst.

Döda sedan Melzar the Mad tills du får en lila-färgad nyckel (Magenta key). Gå igenom den enda dörren.


Döda Lesser Demons tills du får den sista nyckeln, som är grön. Använd den på dörren. Leta i kistan och du får den sista kartdelen.

Gå till Lumbridge och prata med the Duke Horacio som finns i Lumbridge Slott. Fråga honom om en sköld som skyddar dig mot en drake. Han kommer ge dig en Anti-Dragon Shield. Ett tips är att tappa (drop) skölden och prata med the Duke igen. Han kommer då ge dig en extra sköld. Plocka upp den första du släppte och du har nu en extra ifall du skulle dö i striden mot Elvarg. Sätt in din extrasköld på banken.


Hämta dina 2k , Hammare, tre Plankor, 90 stål spikar (steel nails), och dina kartbitar från banken. gå till Port Sarim. Gå till hamnen öst om mat affären. Prata med en man vid namn Klarense. Prata med honom tills du kan fråga om du kan köpa skeppet. Han säger priset (2000gp). Köp den. Gå nu ombord och klättra ned för stegen. Använd en planka på hålet nära dig. Fortsätt använda plankor tills hålet är lagat. Prata med din svabbare tror jag han är och gå av skeppet.


Gå nu till Draynor Village. Prata med Ned tills han går med på att ta dig till Crandor. Ge honom kartan och han kommer säga att du ska möta honom vid skeppet. Detta är den stora striden du har väntat på. Hämta all mat, utrustning och vapen, OCH DIN 'ANTI-DRAGON SHIELD'. Om du funderar på att ta en vanlig pilbåge, så rekomenderas det INTE då du inte kan bära en sköld tillsammans med en vanlig pilbåge (drak eld skadar runt 26). Ett armborts (Crossbow) och 'Bolts' (eller Members kast vapen) tillåter dig att använda en sköld vilket gör detta ett alternativ för bågskyttar, spring till ruinerna längs väggarna i hennes kammare, hon kommer då ignonera dig, och hennes eld kan inte nå dig. Detta är bra för bågskyttar och magiker.
Obs. jag dödade henne med svärd och var lvl 51.


Gå till ditt skepp. Gå ned till undre däck och prata med Ned. Iväg till Crandor!


När du når Crandor, kommer ditt skepp att förstöras av elvarg. Lämna skeppet och gå upp för kullen. Följ stigen tills du når några skorpioner. Undvik dem och gå norrut tills du kommer till en ny kulle. Gå upp där och undvik the Lesser Demons. Gå sedan ner för grottöppningen.

Undvik Skeletten och fortsätt i grottan. Kliv över några taggar.

OBS! En bra idé är att ta dina potions nu om du har några. Om du glömt din anti-dragin shield föreslår jag att du hämtar den innan du ens försöker besegra Elvarg. Eftersom hon kan ta ca. 65 annars.


Attackera Elvarg. Hon slår ganska hårt för att vara lvl 83. Hon slår som högst 10 med melee om du har skölden på, hon kan kan träffa upp till 65 med drakelden annars om du inte bär din sköld. Ät när du behöver.


När du besegrat henne ska du plocka upp hennes huvud, du kommer automatiskt att bli teleporterad utanför taggarna som du gick över innan. Bli inte rädd om ett skelett attackerar dig gå bara mot the Lesser Demons och gå igenom den hemliga väggen. Din karaktär kommer att lägga platsen på minnet vilket gör att du kan gå igenom dörren när du vill.

När du har gjort detta kan du antingen teleportera dig någonstans (om du har runstenar eller fortsätta gå ut från Karamja Grottan.du kommer se några skelett och ett rep mitt ibland dem. Klättra upp för det för att komma till utsidan, på toppen av Karamjas vulkan. För att lämna Karamja kan du plocka bananer åt bananägaren så får 30 gp, gå sen och åk hem med skeppet.

Gå till oziach och ge honom drakhuvudet.

GRATTIS UPPDRAG AVKLARAT GÅ UT I EN NY VÄRLD MÄSTARE

Fusket har betyget 4 (6 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 8 kommentarer:

gamer11 den 21/03 -09 09:08
Många stavfel och inkorrekta namn på platser... 2/10

Tobb den 22/03 -09 07:20
nämn en plats som är innkorekt är du snäll!!!

Tobb den 24/03 -09 17:42
antingen kan du köpa i g.e (grand exchange) eller av en annan spelare.

fulixi den 26/03 -09 16:40
Köp rune scimi eller rune 2h sword istället...

Redalert3 den 31/03 -09 18:52
Bara så att ni vet så är runechainbody bätre.

lolipop1 den 07/10 -09 06:41
kan ju inte öppna dörren!

mackan0521 den 22/10 -09 20:57
jag tyckte att det var jätte bra, ( jag har gjort den förut men ändå) en bra guide!

mackan0521 den 22/10 -09 20:58
och jag håller med att battle axe är bäst...

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.