Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inFootball Manager 2005

PC
Football Manager 2005
 • Genre
  Sport
 • Releasedatum
  4 november 2004
 • Utvecklare
  Sports Interactive
 • Antal ägare
  107
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 7.7

Fler fusk

Tips

Inskickat av olivera91 den 15/01 -05 21:53

FÅ ALLA SPELARE DU VILL HA NÄSTAN GRATIS!

Säg att du ska starta ett nytt spel och vara Barcelona. Du vill ha spelaren Patrick Vieira (Arsenal). Börja med att i början välja både Spanien och England. Ta över Barcelona och sedan Arsenal direkt efter.
Lägg ett bud på Vieira med Barca.

Eftersom han är värd mycket så kan budet bli oacceptabelt om det är under 20 milj. Ändra sedan användare till Arsenal och gå in på Vieiras profil.
Klicka på BESTÄM TRANSFERSTATUS till vänster och där kan du sätta honom på transferlistan, säja till honom att han ej behövs av klubben och bestämma transfervärde (Det du la bud på spelaren med-ca 20 milj).

Vieira blir då mycket arg och vill byta klubb. Tryck sedan på fortsätt och ditt bud kommer upp bland Arsenals nyheter. Med Arsenal tackar du ja till budet och med Barcelona erbjuder du spelaren kontrakt som han kommer tacka ja till. Detta funkar naturligtvis med alla lag och alla spelare.


Har ditt lag väldigt lite pengar så kan du ju alltid transferlista en spelare i laget du inte vill ha för en sisådär 300 milj.
Ta därefter över ett lag med mycket pengar (Chelsea, Real Madrid, Barcelona, Newcastle, Lyon, Valencia, Milan, Atletico Madrid, Paris, Monaco, Marseille, Manchester U och Deportivo är bra) och lägg bud på spelaren. På det sättet kan du skapa dig en förmögenhet och samtidigt få alla spelare du vill ha.

Fusket har betyget 7.29 (13 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 4 kommentarer:

Fille_14 den 22/12 -05 20:06
Det tricket var bra eftersom jag gillar lag med god ekonomi och när jag skriver detta så menar jag inte den övredelen av tricket utan det som står längre ner med där man ser lag med god ekonomi.

runescape18 den 04/01 -06 18:24
jag gillade fusket jag gav det en 10:a GRATTIS!!!

Saminho94 den 07/03 -06 17:00
Boriiing Fusk !!!  De Är Tråkiit !! , Man ska köra me orginal spelaree !!

coolanka den 05/05 -08 18:04
Varför ska man bjuda 20 miljoner när man kan bjuda, typ, 1K??? Det är mycket billigare!!! I övrigt var det bra XD

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.