Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inFootball Manager 2005

PC
Football Manager 2005
 • Genre
  Sport
 • Releasedatum
  4 november 2004
 • Utvecklare
  Sports Interactive
 • Antal ägare
  107
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 7.7

Fler fusk

Tips

Inskickat av Fuska-nu den 06/06 -05 22:31

Jag ville bara komma med några enkla tips:

1. Om någon av dina spelare ska på landslagsuppdrag så ska ni inte välja "ta bort från trupp" eller "45 minuter" om ni inte är rädda för att de ska bli skadade för om ni tror att du har dina spelare tillgängliga under den tiden så har du fel. Dessutom får de publicitet så att någon kanske lägger bud på dem. Jag låter alltid mina spelare gå på landslagsuppdragen för om man nekar dem att spela allt för många gånger så kan de bli sura och vilja lämna klubben.
2. Ta alltid bara de mest aktuella ligorna när du startar ett nytt spel, jag lovar att spelet går mycket fortare då och ta inte "extra detaljerat" på någon liga för det är inte så stor skillan mot det vanliga men det går mycket segare att ladda då.
3. Lita aldrig på en ass manager! Deras lagrapporter och uttagningar är absolut inte bra, det är du som ska ta ut laget och bestäma vilka spelare som ska värvas.
4. Om ditt lag har presat ett lag hur mycket som helst i 70 minuter utan att näta så ska du inte gå in på laginstruktioner och köra "full fart framåt" och liknande. Hur dåligt motståndet än är så kommer matchen att bli jämnare i och med att dina spelare blir tröttare och att de släpper mer luckor bakåt med vissa specifika undantag.
5. Om du får ett brev där det står "en vecka kvar på övergångsperioden" eller något liknande och du har ca 100 millar kvar att värva spelare för så ska du inte värva någon bara för att dina pengar går förlorade annars om du inte hittar någon riktigt intressant spelare, nej då ska du låta pengarna gå tillbaka till klubben då får de bättre ekonomi och ditt förttroende hos ledningen blir bättre!

Fusket har betyget 4.33 (6 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.