Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Pokémon Black & White

Nintendo DS
Pokémon Black & White
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    4 mars 2011
  • Utvecklare
    Game Freak
  • Antal ägare
    37
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Guide: Alla in-game byten

Inskickat av liverpool93 den 29/03 -11 18:38

Här är en lista på alla in-game byten:

Det första är olika beroende på vilken version du spelar. I Nacrene City finns det ett hus med två våningar. Om du spelar Pokémon Black Version kommer du kunna byta din Cottonee mot en Petilil som heter Lillil. Den kan Growth, Leech Seed, Sleep Powder och Mega Drain. Om du spelar Pokémon White Version erbjuder hon dig sin Cottonee mot din Petilil. Den heter Fluffee och kan samma attacker som Petilil i Black. Båda är i level 15.

Det andra bytet är i Driftveil City. Två hus ifrån Pokémoncentret. En kille vill byta sin Basculin mot din Minccino. Om du spelar Black får du en röd Basculin, Redeye och om du spelar White får du en blå Basculin, Blueye. I båda spelen kan Basculin Aqua Jet, Chip Away, Take Down och Crunch.

Nästa byte är vid Route 7, i det första huset du kommer gå förbi. Där finns en Hiker som vill byta sin Emloga, Minipete mot din Boldore. Emloga är i level 30 och kan attackerna: Double Team, Shock Wave, Electro Ball och Acrobatics.

Det fjärde bytet är vid Route 15, i det första huset du går förbi. Där finns en tjej som vill ha en Ditto mot hennes Rotom, vid namn Eeks. Den kan attackerna Substitute, Electro Ball, Hex och Charge. Den är i level 60

Det femte och sista bytet är i Undella Town, endast på sommaren. I ett hus finns det en man som vill byta sin Gorge, som är en Munchlax mot din Cinccino. Endast på sommaren! Den är i level 60 och kan attackerna Rollout, Natural Gift, Snatch och Last Resort.

Fusket har betyget 7.8 (5 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 4 kommentarer:

Tortera00 den 30/03 -11 20:41
användbart

Pokemon3000 den 25/04 -11 07:12
BRA FUSK 9/10

markosuper den 28/01 -12 12:42
vart får man en Ditto?

markosuper den 28/01 -12 12:45
annars ett bra fusk. 10/10

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.