Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inMetroid Prime Hunters

Nintendo DS
Metroid Prime Hunters
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  5 maj 2006
 • Utvecklare
  Nintendo
 • Antal ägare
  230
 • Utvald recension
  -

Guide: Karaktärsbeskrivningar

Inskickat av wariofan den 27/06 -06 15:28

Samus är den enda som vi vet könet på och hon har Missile Launcher som vapen. Om hon laddar upp den så målsöks den delvis till fienden och kan göra upp till 60 energi i skada! Hennes Alt. form är Morph Ball och kan släppa bomber som exploderar efter en stund och kan flyga upp i luften genom att lägga de under sig.

Kanden, ett mislyckat experiment som har rymt från och förstört laboratoriet, dens vapen är Volt Driver som kan distrahera "Combat Visor", alltså att bilden blir otydlig och det blir svårt att sikta. Dens Alt. form är Stinglarva och då kan den släppa sin svanstipp som målsöker fienden och exploderar. Även Volt Driver är målsökande, så rör på dig!

Spire kan få sina fiender att brinna med hjälp av Magmaul, dens vapen som är en eldboll och studsar runt om den inte träffar fienden. Dens Alt. form är Dialanche och med hjälp av den kan Spire klättra upp för väggar, över kanter m.m. men inte kanter som är 90 grader eller mer. När spire är Dialanche attackerar dn genom att ta stenar från sin kropp och snurre de runt sig. Den kan vara i lava utan att skadas, och det är ett bra sätt om den ska fly.

Trace vapen är Imperialist som är en stark, röd stråle som kan träffa motståndaren på långt håll och har en zoom funktion, så att den kan träffa sin fiende i huvudet och döda den direkt. När Trace användr Imperialist så blir han osynlig, och därför måste du akta din för dens gömställen! Om någonn kommer nära så är det inte så bra att använda Imperialist eftersom att den har dåligt med skott och tar lång tid att ladda om, och därför gör si då Trace till sin Alr. form, Triskelion som är en snabb och dödlig mördarmaskin OM MAN ÄR NÄRA, därför ska du fly iväg för att sen skjuta den. Om Trace står stilla när han är Triskelion så blir han osynlig, och bara väntar på att attackera någon genom att flyga med full fart framåt, och om du har otur så knuffas du rakt ner i ett stup!

Noxus snurrande Alt. form är Vhoscythe, som har en klinga som den fäller ut och huger till fienden med och det funkar bäst om det är många fiender runt omkring den. Noxus vapen är Judicator, som studsar mot väggar och tak om den inte träffar någon, och om du är tillräckligt nära så kan den frysa dig med en fullt laddad attack. Med tanke på frysningen och Vhoscythe så ska du vara långt ifrån om du vill attackera Noxus.

Sylux Lockjaw, dens Alt. form, är gjord av ren energi och läger ut bomber som bildar ett elektriskt fält mellan de. Det bildar en farlig fälla om den lägger ut sina Lockjaw vid t.ex. en ingång. Om du lägger två Lockjaw och sen en till bredvid så exploderar allt som är i arean innanför kraftfältet och blir då ungefär lika dödligt som ett headshot från Imperielist! Sylux vapen är Schock Coil som suger ut kraften ur fienden och ger påfyllning till Sylux. Du ska vara långt borta om du ska ha en chans mot den, och om du kommer nära så ska du göra dig til Alt. form om den använder Schock Coil och hoppa undan om den är Lockjaw.

Weavel var en intergalaktisk rymdpirat som fick ordentligt med stryk av Samus kompanjoner och vill nu ha hämnd! Om någon kommer i vägen så utplånar den fienden, rätt och slätt. Efter bagatellen med Samus hade Weavel nästan bara hjärnan kvar och därför har den mekaniska delar och även en pistol istället fär en arm cannon. Pistolen gör så att Weavel kan kontrollera vapnet Battlehammer som är ett mini atom vapen och dras ner till marken men om man kan kontrollera det så är Battlehammer ett dödligt vapen!
om någon kommer nära så är det inte å smart att använda Battlehammer eftersom den har en ganska stor sprängradie och då kopplar Weavel loss sin undre mekaniska del och visar vad en Cyborg går för! Den undre delen skjuter en svagare version av Battlehammer, men har PERFEKT sikte, och börjar skjuta om någon är i närheten. Men om någon står långt borta och skjuter på underdelen så skjuter den tillbaka, oavsett hur långt bort fienden är! Överdelen går omkring och letar efter fiender som den kan strimla med sitt svärd! Genom att fälla ut svärdet ur armen och göra en frammåtvolt så kan den nå fiender uppe i luften och även hoppa över mindre stup och gropar! När Weavel delar på sig så delas dens energi (liv, HP) upp i hälften men om den har ojämnt med energi så får överdelen 1 mer. Halfturret kallas den "dödliga delningen", och på skärmen står det t.ex. turret energy: 27 medans överdelens energi stå som vanligt. Om den fyller på med energi medans den är halfturret så får överdelen hälften och underdelen hälften. Underdelen kan ha max 100 energi medans överdelen kan ha 199! om någon attackerar underdelen så förlorar överdelen också energi, men om överdelen attackeras så är underdelen orörd.om underdelen får slut på energi så minskas överdelens energi till 1. När Weavel sätter ihop sig så försvinner underdelen och dyker upp under överdelen och Weavel sätts ihop. Om du inte har underdelen kvar så kan du sätta ihop dig och dela dig igen så kommer den tillbaks. Närma dig med försiktighet, eller närma dig inte alls!

Fusket har betyget 6.88 (16 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 10 kommentarer:

star_ship den 27/06 -06 20:53
Det var den längsta fusket jag någonsin har sätt

Henke00 den 30/06 -06 16:18
Jag visste det här redan, men det är bra för nybörjare och för de som vill lära sig mer.
SUVERÄNT 10/10

Link_Syper den 12/07 -06 11:58
kan du skriva om vapen? vart hittar man eld vapnet?

themax den 17/07 -06 22:05
tackar tackar^^ 10:a

vart ska man när man dödat noxus?

Henke00 den 27/07 -06 13:42
Man ska scanna 6 st kontroller och låsa upp ett rum + dörrarna. Sen tycker jag att du ska tillbaka till skeppet och spara.

RSxPOWERxRS den 03/10 -06 17:27
Aja väldigt bra beretat WarioFan men nu ska jag aega några japaner på detta spel !

fuskpappa2 den 22/01 -07 21:57
bra tipps och Weavel delen var kul :P du får en 8a som det flesta inte förtjänar här.

ssjtrunks den 24/02 -07 14:22
Tack kan nog komma till anvendning men stoy e så svår så jag kan inte få Sylux och trace som verka vara dom coolaste =(

timlindstam den 02/05 -07 08:24
jag vet det mesta här men det är ju bra för nybörjare 10/10 p.s. jag gillar kanden

renoking den 25/10 -07 17:25
hur kan man använda andra än samus?

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.