Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inMetroid Prime Hunters

Nintendo DS
Metroid Prime Hunters
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  5 maj 2006
 • Utvecklare
  Nintendo
 • Antal ägare
  230
 • Utvald recension
  -

Guide: Alla missilexpansioner

Inskickat av Kigsz den 16/10 -10 12:21

~ Missilexpansioner ~

---
Nummer: 1
Plats: Celestial Archives
Rum: Data Shrine 02
---
Efter att du har sett Kanden fly sin väg så ska du följa efter honom i din Morph Ball-form. Rulla runt i gångarna under marken i Data Shrine 02 för att slutligen hitta denna första expansion.


---
Nummer: 2
Plats: Alinos
Rum: Alinos Gateway
---
Direkt efter att du har landat med ditt rymdskepp på Alinos så ska du ta dig framåt, över lavan. Du ska nu se en dörr, men du ska inte gå igenom den. Istället ska du svänga vänster och gå en bit åt det hållet. Där kommer du snart att se en missilexpansion i väggen till höger. Hoppa upp för plattformarna bredvid och använd sedan din Morph Ball och dess bomber för att ta dig till denna expansion.


---
Nummer: 3
Plats: Alinos
Rum: High Ground
---
När du först tar dig till denna plats så kommer du att bli attackerad av prisjägaren Spire. Du kan välja att antingen ta denna expansion direkt eller efter att du har besegrat honom. Expansionen finns på en av kortsidorna i rummet. Allt du behöver göra är att ta dig upp för en av ramperna som finns utplacerade i rummet och så ska du se missilexpansionen, som finns där framför dig. Den är inte särskilt svår att varken se eller ta.


---
Nummer: 4
Plats: Vesper Defense Outpost
Rum: Cortex CPU
---
Du kan endast ta denna expansion när du är i Morph Ball-läget. När du rullar in i labyrinten så kommer du ganska snart att se missilexpansionen högt uppe i rummet. Rulla så att du är rakt under den. Nu måste du utföra ett "trippelbombshopp", vilket innebär att du först lägger en bomb i marknivå och precis innan den exploderar så lägger du en till bomb. När den första bomben exploderar så studsar du uppåt. Precis när du är som högst, så lägger du en ny bomb, alltså i luften. Du kommer då att falla till marken, men snart studsa upp igen på grund av den andra bomben du lade (den på marknivå). Du studsar då upp och har du lite tur så sprängs den tredje bomben (den i luften) precis när du är vid den och du slungas upp till missilexpansionen.


---
Nummer: 5
Plats: Arcterra
Rum: Ice Hive
---
Du måste först och främst ha skaffat Judicator-vapnet innan du kan försöka ta denna expansion. Gå sedan till själva ingången av Ice Hive, alltså plattformen innan du faller ner i mittenrummet. Där ska du se en lila "kraftvägg", som du kan förstöra med Judicator-vapnet (om du inte redan gjort detta). Om inte, förstör kraftväggen och skjut sedan isönder de fientliga växterna som finns i detta rum. Efter ett tag ska du se ett litet, runt hål nere till höger vid marken. Byt till Morph Ball-läget och rulla långsamt igenom detta hål (rullar du för snabbt ramlar du ner i mittenrummet). Sväng till höger direkt efter att du har kommit ut ur hålet och då ska du se missilexpansionen rakt framför dig.


---
Nummer: 6
Plats: Celestial Archives
Rum: Incubation Chamber 03
---
När du ha besegrat alla fiender i Incubation Chamber 02 så kommer du att få välja mellan två teleporter. Den ena av dem leder till Incubation Chamber 01 och den andra leder till Incubation Chamber 03. Ta den som leder till Incubation Chamber 03. Så fort du kommer in i det rummet så kommer du att se missilexpansionen bredvid dig.


---
Nummer: 7
Plats: Alinos
Rum: Alinos Perch
---
Du måste först och främst ha skaffat Magmaul-vapnet innan du kan försöka ta denna expansion. Gå upp till andra våningen i Alinos Perch. Där ska du se en orange kraftvägg, som du ska förstöra med Magmaul-vapnet. När du väl kommer in i rummet, bortom kraftväggen, så ska du direkt svänga vänster. Gå framåt ett tag och sedan kommer du att se missilexpansionen till höger om dig.


---
Nummer: 8
Plats: Arcterra
Rum: Subterranean
---
Så fort du kommer in i detta rum så kommer du att vara omgiven av kraftväggar. Ta dig igenom labyrinten och skjut samtidigt de tre röda "måltavlorna" som sitter uppe vid taket i detta rum. En hiss kommer då att aktiveras som tar dig ner till den undre nivån av detta rum. När hissen väl är framme så kommer du att se missilexpansionen i korridoren framför dig. Det är nu bara att gå fram och ta den.


---
Nummer: 9
Plats: Vesper Defense Outpost
Rum: Fuel Stack
---
Så fort du kommer in i detta rum så kommer du att få en tidsgräns på 60 sekunder att ta dig upp till toppen av rummet, för att stänga av en dödlig explosion. När du har klarat detta så ska du försiktigt ta dig ner i mitten av rummet där ljusstrålen är. OBS! Hoppa inte ner rakt igenom ljusstrålen, då du dör av detta.

När du har tagit dig ner några våningar så kommer du att befinna dig ungefär i höjd med där du först kom in i rummet, fast i mitten av rummet istället. Här ska det finnas en vit ramp som leder dig runt ljusstrålen. Gå neråt på denna vita ramp och titta dig runt för att upptäcka den sista missilexpansionen.

Fusket har betyget 10 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.