Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Donkey Kong 64

Nintendo 64
Donkey Kong 64
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    6 december 1999
  • Utvecklare
    Rareware
  • Antal ägare
    315
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 8.2

Fler fusk

Guide

Inskickat av ZmaZter den 25/01 -05 12:29

Boss Guide:

Jungle Boss (DK): När man nu ser Armadillo för första gången så blir det faktiskt lite svårt om man inte flyttar runt smidigt. Så fort Han börjar skjuta eldklot med sina gigantiska kanoner ska du bara undvika dom. Ett tips är att göra ett giant jump (Z+A) eftersom han inte skjuter i luften. När han sedan står och flinar åt sin ''seger'' ska du snabbt kasta TNT tunnan på honom. Upprepa följande prosses 2 gånger och han lär vara ur vägen... för den här gången. OBS! han skjuter fem klot extra varje gång du ger honom den där speciella örfilen.

Aztec Boss (Diddi): Det här är vårt första mötet med jätte ödlan Dogadon som även han återvänder för att göra livet surt för oss. Hur som helst så är det nästan exakt likadant som med Armadillo bara det att denna klunsen flyger. Så fort han sätter sig för att skryta skall du kasta TNT tunnan återigen. Upprepa prossesen 2 gånger så ska även han vara avklarad för första gången. OBS! Han skjuter fem klot extra efter varje träff med krutet.

Factory Boss (Tiny): Denna hoppande låda skall du undvika genom att Flyga runt och sedan när han stannar ska du slå på motsvarande ruta som han står på med hjälp av plattan. Upprepa följande prosses 4 gånger så blir hans laserstrålar inte så kraftiga längre och han lär inte få någon känsla av att lyckas med något igen.

Galleon Boss (Lanky): När den här stora bollen visar sig för lättskrämda lanky så är kampen igång igen. Denna gången om den fjärde nyckeln till våran vän som alltid öppnar dolda banor och nya hemligheter. Nu skall vi lära oss att sikta och köra bra med båt. Kör igenom dom 5 stjärnorna så att han får en stor stöt 4 gånger så blir han snart som bortblåst och du har tagit mer än hälften av det du behöver i antalet nycklar. OBS! Stjärnorna blir bara mindre för varje gång + att du får mindre och mindre tid på dig att köra igenom dom.

Forest Boss (Chunky): Nu möter vi Dodagon för andra och sista gången. Den här gången är han lite mer komplicerad.Först gör du samma prosess som förra gången ni hade party och sedan andra gången så får du skynda dig att kasta din låda med krut innan han skakar om dig med en av sina jordbävningar. Nästa gång du gör detta kommer han att använda sig av solenergi som han sprutar en flamma över hela planen med. Ställ dig då längst ut på kanten och skynda sedan (efter att lågorna försvunnit bort) att kasta lådan från TNT så att han inte sabbar för dig genom att orsaka en jordbävning på dig. När han sedan blir så rasande att han orsakar döden för oss ska du tänka snabbt. Han gör bara prossesen med fem eldklot hela tiden och när du har satt honom med TNT lådan ska du gå undan den lilla platt form där den stod och sedan bli till Giant Chunky. När du har gjort det ska du göra MEGA PUNCH och inte slå vanligt. Håll på tills du har gjort totalt 11 mega punch då är han avklarad och ska ligga i elden och böla.

Caves Boss (DK): Nu möter vi även Armadillo för sista gången och den här gången är det inte lika jobbigt även om det är mer komplicerat. Först ska du göra som du gjorde när du mött honom för fösta gången 3 gånger och sedan kommer han att flyga och då ska du bara springa runt lite här och där så är jag 100% på att han missar alla skott. Sedan ska du skjuta på honom igen (med lådan) och när han sedan tar fram sin dubbelt så stora kannon skall du undvika missilen och sedan kasta TNT lådan på honom som avslutning och så sprängs han i luften. Ett underbart slut!

Castle boss (hela Kong familjen):När den här pappers snubben dyker upp ska du skjut med kanon på honom 9 gånger. Missar du åker du ut och du får vara en ny gubbe (OBS! du har bara fem så ta vara på dom.) och var tredje gång du träffar ramlar hans vänster arm, höger arm och huvud av när huvvet ramlar av blir krokodilerna fega och drar och du har nu din näst sista nyckel.

Sista nyckeln: För att få den sista nyckeln ska du ta dig in i Hideout helm och du måste ha 5 Battle crowns, Rareware coin som du får när du tagit 15 banana medaljer och sedan går till Cranky (vetenskaps snubben) för att köra jetpack där du måste uppnå en viss highscore och sedan Nintendo coin som du får när du klarat DK arcade i ''Frantic factory'' den tredje banan. När du har allt detta går du in genom dörren och du har alla nycklar.

King K. Rool (hela Kong familjen): Det här är det som vi alla har väntat på. Finalen Dubörjar och går uppåt. DK, Diddi, Lanky, Tiny och sist men inte minst Chunky som kan utgöra det stora hotet för King K. Rool.
Det går till så här varje rond presenteras du för publiken som buar ut dig och varje ron består av tre minuter. Skulle du eventuellt förlora en rond får du fortsätta ed de skador du har medans K. Rool är i sjukstugan och piffar upp sig. Men låt inte det hindra dig!
DK: Skjut på honom när du är i kanonerna och var noga med att skjuta när han tar åt sig berömmen annars åker du på en nit.
Diddi: Skjut på hans spotlight och undvik hans flygande handske med hjälp av Diddis flygande tunnor.
Lanky: När han vandrar vilse i skogen runt med hjälp av spotlighten han har på huvet så kommer du till lite geometri. Efter att K. Rool vankat runt lite på golvet så kommer det att dyka upp siffror långt bort från arenan som du slår på med hjälp av Lanky's jättelånga handskar. Ta sedan bananlådan och lägg ut den på marken och sedan ska du spela på en av rutorna så att K. Rool springer på bananen och gör det (som med alla tidigare) 3 gånger.
Tiny: Nu ska du undvika K. Rool's jordbävningar och sedan bli liten och krypa in i hans sko. Väl inne ska du akta dig för nedfallande tår (dom skakar när dom ska anfalla) och när en utav dom lyfter på sig ska duskjuta på den. Upprepa följande prosses 3 gånger.
Chunky: Först ska du akta dig för den snabbspurtande klumpen K. Rool och sedan ska du göra Chunky osynlig med hjälp av hans platta. Gör han sedan stor och när ni står mitt emot varandra och han rusar mot dig ska du göra en MEGA PUNCH vid rätt tidpunkt och om du upprepar prossesen 3 gånger och du ska ha segern som i en ask.

Fusket har betyget 8 (6 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 2 kommentarer:

xaurus123 den 11/08 -07 22:17
den hoppande lådan Mad Jack e jö mycke svårare än va du säjeh

xaurus123 den 15/05 -08 19:29
Och så heter han inte Dodagon,utan Donagon

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.