Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inDonkey Kong 64

Nintendo 64
Donkey Kong 64
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  6 december 1999
 • Utvecklare
  Rareware
 • Antal ägare
  315
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 8.2

Fler fusk

Tips

Inskickat av Kigsz den 23/02 -10 09:15

* Hur du får Nintendo Coin och Rareware Coin:

- Nintendo Coin -
Detta mynt kan du få på banan Frantic Factory och kan enbart klaras av som Donkey Kong (DK). Du måste ha köpt Gorilla Grab av Cranky (som DK) och dragit i en spak så att en arkadmaskin har dykt upp. När det är klart ska du gå/teleportera dig till arkadmaskinen och börja spela på den.

Spelet som du kommet att få prova på är arkadversionen av Donkey Kong från 1981. Här tar du rollen som Jumpman (numera kallad Mario) där du ska klara av fyra banor för att rädda Lady (numera kallad Pauline) från den onda apan Donkey Kong. De tre första banorna handlar enbart om att ta sig till toppen utan att dö, medan den sista banan handlar om att samla ihop alla gula prickar på banan. Klarar du allt detta så har du räddat Lady, fast du får inte Nintendo Coin än.

För att få Nintendo Coin måste du klara detta TVÅ gånger. Det kommer att kosta dig två vanliga mynt att spela den andra omgången, men det är en engångskostnad. Andra gången du spelar är dessutom svårare, så det är bara att försöka om och om igen tills du klarar det...


- Rareware Coin -
För att få spela detta spel måste du först ha samlat ihop 15 stycken Bananmedaljer. Du får en Bananmedalj om du samlar ihop 75 (eller fler) vanliga bananer på en bana. Du kan därför få max en Bananmedalj per bana med samma karaktär.

När du samlat ihop 15 stycken av dessa medaljer är det dags att besöka Cranky. Han kommer då att att ge dig möjligheten att få prova på Rare(wares) allra första spel, nämligen Jetpac. Ditt uppdrag här är att samla ihop delar av en raket och fylla den med bränsle för att ta dig vidare i spelet. Lyckas du få över 5000 poäng när spelet är slut så vinner du Rareware Coin.

Fusket har betyget 5.5 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.