Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inSuper Mario Advance

Game Boy
Super Mario Advance
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  22 juni 2001
 • Utvecklare
  Nintendo
 • Antal ägare
  160
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 8

Fler fusk

Tips

Inskickat av Gamerone den 01/04 -05 20:59

Detta är bara ett "TIPS" till er som vill klara sista bossen, Wart.
Du ska vara Peach; hon kan ju flyga och det är rätt bra. Klara först banan så att du kommer in till sista bossen. Sen så ska du gå fram till honom så att han pratar, då såger han: I am the great Wart, ha ha ha!
Sen så börjar den sista och tuffaste matchen någonsin...
Till och börja med så ska du helst vara stor när du kommer in. Sen så när du börjar att fightas mot honom så ska du hoppa upp på den tredje vit, lila plattan på den första långa saken som du ser, under den så finns en stor maskin, det är dröm maskinen. Du ska stå still och hoppa bara upp i luften och flyg tills hans bubbel attack är avslutat och fortsätt att göra så tills en av alla de sakerna som hoppar upp ur maskinen hoppar i dina händer. När det har inträffat så ska du hålla i saken och snabbt hoppa bakom honom (han kan inte gå bak på dig eller skjuta bakåt på dig, du är som bäst mot honom bakom honom) då så står du bakom honom med saken i händerna och så ska du vänta tills han börjar skjuta bubblor igen så ska du då medans han skjuter bubblorna kasta saken som du håller i händerna på honom så har du skadat honom en gång. (Om du behöver mer liv så är det bara att gå tillbaka så långt det går så ser du saker som du kan dra upp ur marken. dra upp en sån och du får ett hjärta och blir stor. Fortsätt att göra så cirka 4-6 gånger så är han snart död och spelet är klarat!
Lycka till!
Då när du klarat spelet så... OJ! ska nog inte berätta det för er som inte har klarat spelet änn... Men spelet sparas automatiskt när du har klarat det.


Ludvig Persson (Gamerone)


-----------------------

Detta är ett bra "TIPS" till er som brukar spela MULITPLAYER'n.
Du ska först lura ner din kompis i en soptunna sen så när han är där nere så ska du fort hoppa upp på locket på soptunnan så att han blir innestängd där i. Sen så ska du snabbt ta den där POW'en som finns ovanför. Efter det så ska du stå på soptunnan en stund till sen så hoppar du snabbt undan och håller POW'n och sen så kastar du den på motståndaren. Sen så måste du ha bra "TIMING" med fienderna som kommer så att en av fienderna går på honom.

Fusket har betyget 6 (2 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.