Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Super Mario Advance

Game Boy
Super Mario Advance
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    22 juni 2001
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    160
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 8

Fler fusk

Guide

Inskickat av Fuska-nu den 13/08 -06 18:45

På vilka banor kan jag "warpa"?

På vissa banor i Super Mario Advance har du ett säkert stött på vaser som du inte kan ta dig ner i.  Dessa vaser kan användas till att warpa, eller hoppa över banor som vissa kallar det. Ta bara med sig en magisk flaska och släng den intill vasen. Gå in genom dörren och ta dig ner i vasen - vips så är du i en ny värld.

På dessa banor finns warp-vaserna:
1-3 leder till värld 4
I slutet av utomhusområdet finns vasen. Ta med dig en magisk flaska så hamnar du snart i värld 4.

3-1 leder till värld 5
Kasta dig utför det stora vattenfallet i början av banan så hamnar du på en avsats med en dörr. Innanför dörren väntar en myskisk vas...

4-2 leder till värld 6
Här finna vasen i området med valarna, på ett ganska lurit ställe. Med lite tålamod förflyttas du snart två världar framåt.

5-3 leder till värld 7
Vasen finns på en höjd precis i början av banan. Välj Luigi för att hoppa direkt upp till den. Om du inte spelar som den spralliga rörmåkaren måste du ta hjälp av Bob-omb för att nå tillräckligt högt.


Finns det något bra sätt att få många extraliv?
Det finns flera sätt att samla extraliv på i Super Mario Advance. Ett av de lättase hittar du i början av bana 5-3. Ryck upp ett skal ur marken och ta dig fram till de bräckliga stenmurarna som kan sprängas med bomber. Kasta skallet så att det studsar fram och tillbaka mellan två stenmurar och ställ dig sedan ovanpå en mur och vänta. Albatoss kommer hela tiden att kasta Bob-ombs på dig. När en Bob-ombs blir träffad utav skalet elimineras den och du får poäng. Ju fler Bob-ombs som elimineras av skalet desto fler poäng får du, och efter ett tag övergår poängen till extraliv. Efter bara några minuter är du utan problem uppe i 99 extraliv - just what I needed...

/ Jack

Fusket har betyget 4 (2 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.