Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Legend of Zelda: The Wind Waker

GameCube
The Legend of Zelda: The Wind Waker
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  2 maj 2003
 • Utvecklare
  Nintendo
 • Antal ägare
  929
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Fusk: Bevara flaskinnehåll trots bruk

Inskickat av Forsa den 11/07 -12 22:02

Flaskor används i de olika spelen till The Legend of Zelda för att bevara feer, vatten, elixir osv. I The Legend of Zelda: The Wind Waker är det fullt möjligt att förbruka innehållet, utan att förlora volymen i flaskan.

Utförande
Placera flaskan på din Y-, X- eller Z-position. Tryck sedan på den valda knappen samtidigt som du pausar spelet. Byt ut flaskan mot ett annat föremål och starta sedan spelet igen. Är det tillräckligt synkroniserat kommer nu Link att dricka innehållet, använda fen eller hälla ut vattnet utan att det försvinner ur flaskan.

Förklaring
Detta är en glitch som måste utföras på samma bild för att det ska fungera. Glitchen går att utföra med samtliga föremål, men bomber och pilar kommer att förbrukas trots att du byter ut dem, vilket gör det menings- och värdelöst att använda på det noterade sättet. Detta kan användas för att exempelvis kunna använda elixirsoppa (Elixir Soup) eller Forest Water obegränsat antal gånger.

Spelet registrerar att du använder föremålet på den valda positionen samtidigt som du trycker på Start. Men eftersom att innehållet registreras som förbrukat först när det används i den filmsekvens som visas vid förbrukning (och kopplas till samma knapp) försvinner innehållet från någonting som inte finns där. Rent praktiskt förbrukas det alltså utifrån det föremål som är placerat på den tidigare flaskpositionen, istället för flaskan själv.

*Video-link to come*

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.