Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Legend of Zelda: The Wind Waker

GameCube
The Legend of Zelda: The Wind Waker
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  2 maj 2003
 • Utvecklare
  Nintendo
 • Antal ägare
  929
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Guide: Få Deluxe Picto Box

Inskickat av SuperJOCKE den 23/06 -09 07:44

Hur man får Deluxe Picto Box på din första fil (när du har gröna kläder) så du kan ta bilder i färg.

Prata med Lenzo, han som du får Picto Box av. Gå upp till andra våningen och kolla på hans bilder. Sen ska du visa några av dina bilder för honom. Då kommer han att ta in dig som lärling. Då ska du göra tre små uppdrag. Du ska ta bilder på tre personer.

Bild nr. 1
Du ska ta en bild på den röd klädda mannen med mustach och förlja efter honom. Han är på väg mot brevlådan vid stadens port. Gå inte för nära honom för då stannar han. Ställ dig en bit bort, ungefär vid trädet vid brevlådan och ta bilden på honom när stoppar i ett kärleksbrev i brevlådan. Du måste få med hela hans kropp på bilden.

Bild nr. 2
Nu ska du gå in i cafét. Där sitter en man i hörnet vid ett bord. Ta en av krukorna som står på golvet och kasta mot honom. Stå ungefär vid disken för att få en bra bild på honom. Ta bilden när han tittar emot dig. Han måste se rädd ut.

Bild nr. 3
Nu ska du ta kort på han som spatserar runt staden i en brun hatt. När han är vid tjejen med orange klänning och när dom får ögonkontakt så ska du ta en bild på dom. Stå en bit bort. Ungefär på trapporna till dörren till väderkvarnens ingång.

När du har tagit en bild så visra du en av dom i taget. Börja såklart med bild nr. 1.

Efter du har vistat Lenzo alla bilder så gör han dig till hans assistent och du får en Joy Pendant.

Res till Forest Haven och gå in där. Ungefär vid ingången till dryckaffären så finns det en eldfluga vid vattnet brevid. Fånga den i en tom flaska och ta den till Lenzo. Han kommer nu sätta in den i din Picto Box och vips så har du en Deluxe Picto Box så att du kan ta bilder i färg.

Om du tar bilder på personer och fiender i färg så kan du ge dom till skulpteraren vid Forest Haven och han gör figurer av den saken som är på bilden. Men du får hitta dit själv.

Fusket har betyget 4.2 (4 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.