Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











NHL 11

Xbox 360
NHL 11
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    16 september 2010
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    17
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 8.8

Fler fusk

Tips: Be-A-GM

Inskickat av Bravehart den 18/05 -11 07:27

Det här är ett tips för er som simulerar era matcher i "Be-A-GM"-läget. Dessa är alltså spelare som kommer skaffa massor av vinster åt dig när de blivit lite äldre.

Om du vill satsa på dit lag i "Be A GM"-läget skall du drafta Mikael Granlund första året. Han är en väldigt bra playmaker som kommer efter ungefär två år i AHL att slå igenom stort i NHL. Du kan också försöka dig på att skaffa Ryan Howse, det kan ta ett par år innan du hittar honom i NHL och då dyker han upp från minor ligor i Calgary Flames organisationen.
Du skall också passa på att drafta Adam Larsson andra året för han kommer spela väldigt bra tillsammans med Granlund och Howse.

en riktigt bra målvakt som kan draftas första året 7:de ronden är Joni Ortio han klassas som "Undrafted" och blir aldrig draftad. Hans overall är 72 då han börjar och efter 3-4 säsonger i AHL är han redo att ta över som förstemålvakt

Fusket har betyget 5 (3 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 2 kommentarer:

emme den 21/05 -11 08:54
ddddddddddddddddddddddåligt

densvarte den 23/07 -11 21:34
Granlund går inte att drafta,då han redan blivit det av Minnesota året innan. Howse kan man ta i tredje rundan, men för att ta Larsson måste man ha förstavalet, eftersom han nästan alltid är högst rankad.

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.