Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGears of War

Xbox 360
Gears of War
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  17 november 2006
 • Utvecklare
  Epic Games
 • Antal ägare
  259
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 9.8

Fler fusk

Tips

Inskickat av antonfusk den 02/11 -08 20:20

Jag tar några enkla, men bra glitchar först, sen tar jag lite tips och trix.

Alla som har spelat GoW online vet att det kan vara ett problem att ta vapen ibland, tack vare snipers och liknande som genast sätter headshot på en då.

WEAPON SLIDE:
stå över ett vapen, ha siktet mot en vägg som du kan ta skydd bakom och tryck framåt med vänstra yoystiken samtidigt som du trycker på X och A. då tar du vapnet samtidigt som du slidar till närmaste skydd. Ett tips är att hålla tummen över X och sedan fort dra ner mot A.

CRAB WALK:
Stå vid ett skydd där du kan gå vidare till ett annat skydd, håll vänstra yoysticken så att markören för att gå till nästa skydd visas. dra sedan yoysticken neråt och tryck på A samtidigt, du måste göra det snabbt, så att du inte går bort från skyddet. Det blir en crab walk och du springer hela tiden, även åt sidan.Det kommer ser ut som att du "hackar" fram, kommer nästan se ut som att du laggar, men andra ser det som om du springer.

CHAINSAW GLITCH: Såga en fiende igenom att hålla in B, när du sågar fienden släpper du B och trycker in Y och skjutknappen samtidigt, samt ett håll du vill gå åt. då chainsawar du fienden samtidigt som du går runt, du kommer inte kunna gå runt precis som du vill, men du kommer i alla fall att gå runt.


Du kan inte glitcha när du är host.

OBS! Gör ALDRIG de här när du kör ranked matches, det är fusk och inte rättvist, och du kan få klagomål samt bli bannad från xbox live om tillräckligt många klagar under samma match. Men på player matches brukar det inte vara några problem. :)

TIPS/TRIX:

Annex går som sagt ut på att ta över vissa spots på kartan, spring till ett sådant, och ta över och kasta sedan rök i det. Sen när det kommer någon så kan du ta motorsågen och såga ihjäl dem utan att dem vet något om det.

På detta sättet tog jag två stycken när det var 4 mot mig, alla vart inne i röken. Men sen kom mina lagkamrater och räddade mig.

Grenade tag funkar också väldigt bra, om du lyckas hoppa undan, du kan även stå bakom ett hörn och invänta fienden, sen när dem kommer förbi så sågar du ihjäl dem.

Shotgun är väldigt bra, men tänk på att det är mycket bullet lag med shotgun. Så försök att alltid vara host, ha en vän eller flera och var host, då laggar det aldrig. skotten kommer fram samtidigt som när du trycker på knappen, när du inte är host kommer skotten fram cirka en halv eller en sekund efter.


När du ska göra de achievements som man kan ladda ner på marketplace ( 250 G ) Så kan du göra de på playermatches.

Ett bra tips för map achievementsen är att ha två handkontroller och ha en guest.låt guest stanna på spawn och få alla poäng 20 rundor. eller låta dem få 115-119 poäng och sedan breakar du och tar över så du får 120 poäng 20 rundor.

starta en annex upp till 120 poäng på någon av de 4 banorna som man kan få achievements på. ta så det blir tre rundor.

Om du har några frågor så är det bara att kontakta mig. :) Vet det mesta.

Fusket har betyget 7.57 (5 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 2 kommentarer:

potatis den 16/05 -09 20:30
Hm... Små och stora bokstäver kan behövas ibland. Kan bli lite svårare att läsa annars. Men bra tips tricks!

GowGlitcheR den 24/04 -10 15:41
Den där glitchen heter inte "chainsaw glitch" den heter "walk awey chainsaw" chainsaw glitch är när man sågar med shotgun!!
om du vill vetta hur man gör den glitchen adda mig på xbox live. jag heter:
OxN1GHTR1D3RxO

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.